Partie de schi in Bucuresti

Iata stirea:

“Parcul Tineretului din sectorul 4 se construiesc o partie de schi de 180 de metri lungime, cu zapada artificiala, si un patinoar de 1.800 de metri patrati.

Bucurestenii amatori de sporturi de iarna vor putea sa-si incerce schiurile, patinele si saniutele pe 13 decembrie, cand Primaria sectorului 4 preconizeaza ca va inaugura partia si un patinoar, ambele in constructie. Primaria Sectorului 4 si o firma privata sunt initiatorii acestui proiect de langa Sala Polivalenta, care se va numi ‘Acasa la Mos Craciun’. Partia va avea 180 de metri si incepe de la intrarea in Oraselul copiilor si coboara pana in parc. Patinoarul se va intinde de la poala partiei si va avea 1.800 de metri patrati. Cele doua locuri de distractie vor fi deschise pana pe 31 martie2009.”

 Suna foarte bine. Iarna asta ( sau incepand din iarna asta) vom avea partie de schi artificiala in Bucuresti.

Bine, e superscurta si nici inclinatia nu cred ca o sa fie prea mare, dar asa ca sa-ti faci damblaua, cred ca merge.  Numai sa avem loc pe ea. Ma gandesc ca o sa fie superaglomerata. Oricum mi se pare ca este o idee buna si cred ca daca o sa aibe succes  😀  initiativa v-a fi preluata si de celelalte sectoare si poate mai apar si alte partii, desi zapada artificiala, dupa parerea mea, nici nu se compara cu cea adevarata 😀 .

(Visited 47 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.