Link-urile săptămânii

Haideți că săptămâna asta am primit mai multe propuneri, e drept că majoritatea venite chiar de la autorii articolelor, dar dacă nu ne promovăm noi, atunci cine. Mi-ar plăcea însă ca pe viitor să avem puterea de a promova și articolele faine scrise de altcineva.

  • Prima recomandare vă trimite la Ana, care ne dă câteva sfaturi despre ce trebuie să știi când plănuiești concediul în afara țării. Mărturisesc că și eu sunt interesată de toate lucrurile astea, nu vreți să știți câte ore petrec plănuind până la cel mai mic detaliu excursia asta.
  •  pentru că este pentru o cauză pe care și eu o sprijin, la punctul doi vă voi da două link-uri către recenzii de cărți din campania vAlluntar a celor de la editura All. Carmen face o recenzie unei cărți despre grădinărit, necesară celor cu grădini întinse, dar și celor care iubesc plantele, stau la bloc și au doar câteva ghivece. A doua recenzie e cea făcută de Ioana unei cărți de bucate de data asta, o carte despre bucătăria chinezească. Trebuie să fie foarte fain să știi să-ți faci acasă tot felul de rețete chinezești. Sper că știți că pentru orice comentariu lăsat de voi la articolele care participă la campania vAlluntar, oamenii de la All fac 3 minute de muncă voluntară. Din păcate nu toate editurile se pot lăuda cu fapte bune, de exemplu Rao nu-și plătește traducătorii și asta nu poate fi decât foarte rău. Oare cum se pot privi în oglindă oamenii ăștia?
  • Pe Cosmin Andreescu l-am cunoscut (doar virtual deocamdată), ca și Sabina, tot când a vrut să doneze niște bani pentru cazul fetei din Timișoara, Valentina, remember? Săptămâna asta el a publicat pe bolgul Sabinei Cornovac o poveste despre el și despre viața alături de urmașii lui Hitler. Foarte interesant! Și tot despre străinătatea văzută prin ochii românilor puteți citi un fain articol și la Maria. Și Cosmin, și Maria au promis continuări ale articolelor, așa că le așteptăm cu interes.
  • O poveste despre cum se petrecea noaptea nunții în alte vremuri, ne scrie Mixy, a cărei bunică are curajul acum în aproape ultimul ceas să le spună nepoților adevărul. Cu umor, desigur.
  •  Oana încearcă să câștige la alba-neagra și vrea să înțeleagă cum merge treaba în sistemul sanitar românesc. Sper că s-a lămurit.

Astea au fost, sper că observați că-s opt link-uri, nu cinci, așa că nu vă puteți plânge că nu aveți ce citi weekendul acesta. Spor!
(Visited 76 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.