Jurnal de consilier local – săptămâna 123

M-am trezit și am ieșit direct pe terasă, pentru că era un soare puternic acolo (nu discutăm ora la care m-am trezit) și n-am putut rezista. Mi-am amintit că uneori scriu jurnalul ăsta de afară, cu altă energie, una bună, dar încă nu-i atât de cald dimineața, așa că mă mulțumesc să rămân afară doar câteva minute și să mă minunez de un copac din curtea vecină care are deja flori. Ai noștri n-au.

Săptămâna asta n-am s-o scriu pe zile, n-am avut nicio ședință, nici de comisii, nici de consiliu, nici măcar la vreo școală, deși eu am fost cu treabă la o școală chiar zilele trecute. E ceva extrem de rar la Sectorul 3 să ai o săptămână fără ședințe și am zis că e cazul să rămână scris asta. Dar câteva puncte de interes despre ce s-a întâmplat săptămâna asta tot o să scriu:

  • Petiția Salvați parcul IOR avea luni 1800 de săptămâni, acum are 2300, vă invit și pe cei care n-au semnat să o faceți aici.
  • Tot săptămâna asta, pe 1 martie, am fost cu colegii mei să oferim flori doamnelor din sector și să le invităm la un eveniment organizat special pentru ele marțea viitoare. Stați că fac punct separat cu evenimentul, că e important.
  • Doamnelor din Sectorul 3, vă invit să ne vedem față în față la un eveniment marțea viitoare, la care să discutăm și analizăm împreună teme de interes din comunitatea noastră, fie că vorbim de economie, familie, muncă, sănătate sau mediu. Începe la 18:30 și ține cât vrem noi. Sper să ne vedem și să ne spunem fără ocolișuri problemele, propunerile și desigur, soluțiile, așa că vă rog să vă înscrieți la eveniment azi. Aveți acolo un formular de confirmare a prezenței. Doamnelor, ar fi o onoare pentru mine să ne vedem acolo! 

Mai avem de parcurs 85 de săptămâni. Să fim bine!

(Visited 8 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.