Cum am ajuns să scriu din nou

Mi-a fost tare dor de scris! Am peste două sute de notițe în telefon, cu tot felul de gânduri, liste și, mai nou, proiecte. Planuri. Numai că nu m-am apucat de scris. Deloc.

În schimb am citit. Mult, de tot felul. Și când spun de tot felul chiar am citit de tot felul, de la cărți de matematică și puțină fizică până la anchete FBI și beletristica. De la politică (da exact, politică) și comunicare, la rețete de pâine adunate în cărți. Nu, încă nu fac cea mai bună pâine, doar mă laud cu ce am citit, ca să nu ziceți că am stat chiar degeaba toată vremea asta.

Dar iată că azi, marți 13 (știți că în legenda ghinionului e vorba de vineri 13, da?), zi cu noroc dacă nu luăm în calcul faptul că mi-am spart pentru a 8-a oară, de la inventarea telefonului și până azi,  ecranul mobilului. astazi zic, m-am reîntors la blog și m-am apucat de scris. Chiar dacă azi nu mai e nimeni aici, eu o să scriu, chiar dacă blogurile nu mai sunt ce-au fost și toată lumea e pe youtube eu m-am întors acasă.

Zilele astea șterg praful, vorbesc, povestesc, vă cer părerea și beau cafea. Sau limonadă.

Fac aici o paranteză și vă cer părerea pentru că sunt cumva blocată și vreau să știu ce fac cu telefonul. Urăsc să am ecranul spart și buget de telefon nou nu există și nu va exista în curând. So, ce fac?

  • schimb ecranul cu tot cu dispaly? (l-am mai schimbat odată, a fost 300 lei).
  • îmi iau un telefon second hand? (am mai avut, dar au fost telefoane luate de la prieteni care își meritau banii. Telefoanele, zic. )
  • stau fără telefon. (exclus)
  • sparg pușculița (am să mă urăsc dacă ajungsă fac asta)
  • mă duc la Digi (acolo are firma abonament) și mă rog de ei să-mi dea un telefon demn de cineva care prețuiește social media (nu cred că-mi dau)

Dacă ați trecut printr-o situație similară, știți vreun pont, aveți cum să ajutați cu un sfat un om sărman (adică fără telefon, nu chiar sărman-sărman) vă rog să spuneți ce și cum. Închidem paranteza.

Revenind la scris, m-am întors pentru că:

  • îmi place să scriu cel puțin la fel de mult pe cât îmi place să citesc
  • vreau să îmi fac ordine în gânduri și e mult mai bine pentru mine s-o fac aici
  • vine factura la hosting și chiar mi-e ciudă s-o plătesc degeaba
  • mi-e tare dor de toată comunitatea mea. Oare ne vom mai aduna vreodată?!
  • am câteva povești de spus, mai mult povestiri, dar le facem noi de poveste.

Bine v-am regăsit și rezolvați-mă cumva cu telefonul, că altfel…

(Visited 259 times, 1 visits today)
Madutza77

O, da ! Eu chiar acum 2 ore ți-am vizitat blogul și am gasit o ultimă postare de prin aprilie de-a cuiva numit Sonia, care ne spunea despre ceva cărți de dezvoltare personală. Și m-am bucurat! Am avut o premoniție ! Acum, mă bucur și mai mult ! Wellcome back ! Olx ar fi o soluție bună și de moment care pe noi ne-a ajutat mult. În rest, ziua nu-i chiar așa cu ghinion, chiar daca-i 13.

Ioana

I missed you! :*:*:*
Sa stii ca inca am si port blugii castigati aici. Si da, is de acord, blogurile nu mai sunt ce au fost. 🙂
Ps: acum am eu copii mici, iar fetele tale sint maaari!

Nina

Serios!!! Chiar nu-mi imaginam pe vremea aia ca voi ajunge sa vorbesc cu o Ioana cu copii. 🙂
Ai grijă că zboară timpul… ceva de speriat!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.