Cum am petrecut inceputul de an

Au trecut deja 20 de zile din ianuarie și așa cum spunea cineva pe facebook: mai sunt 11 luni până la Crăciun și deja ninge. 

Am început 2018 în forță, adică ne-am întors la lucru pe 3 ianuarie, deși ani la rând am deschis atelierul după 8 ianuarie. Anul acesta însă, avem de livrat ceva la începutul lui februarie și nu e timp de stat.

Bineînțeles că am revenit și în sala de sport (eu și toată România) și am trecut la nivelul următor, adică mai puțin pilates și mai multă forță. Deocamdată nu am o părere despre cum va merge treaba, am încă febră musculară la niște muschi abdominali despre care nici măcar nu știam că există.

În februarie fetele au probele orale la BAC (dap, atât de mult s-au schimbat regulile), și oricât m-aș strădui, nu văd la ele nicio urmă de emoție în legătură cu bacalaureatul ăsta. Da, e un examen, îl dăm și gata. Ce tot vorbiți atât despre el? Cam asta-i atitudinea

Nu vreau să vorbesc despre politică, dar apreciez sincer felul în care PSD-ul își sapă singur groapa, gândind în timpul ăsta că își întăresc poziția. În fine, vom vedea. Duamnei Vasilica îi dau 3 luni. Maxim, am zis!

Și da, am și citit în timpul ăsta. Nu atât cât aș fi vrut, nu neapărat cele mai bune cărți, dar știți cum e, vin ele și lecturile alea memorabile.

Am achitat deja avansul pentru o vacanță la mare (la bulgari anul ăsta, undeva în Pomorie) și îmi face cu ochiul Irlanda și Pamukkale sau măcar Italia. Vacanțe scurte pentru că vreau să strânem bani pentru Japonia. Cândva în 2020. Vreo lună.

În rest, toate bune. Cum spuneam, trece timpul ăsta ceva de speriat!

(Visited 353 times, 1 visits today)
Cris

La multi ani! va doresc sa duceti la indeplinire toate planurile, mai ales pe cele de vacanta 🙂
Succes fetelor! doamne ce s-au mai schimbat lucrurile cu bac-ul..
Si noi cu planuri de vacanta, vrem sa facem niste vacante mai vancate asa, nu doar de venit acasa si iar gatit spalat etc. Vacanta pt mine, mai ales cu cei doi mici, inseamna sa nu gatesc, sa nu spal :)) vise maica vise!

Cornelia

Heeey, chiar ca ai inceput anul in forta! Pai si vor avea probele scrise in vara? Mi se pare tare ciudat sa fie impartite probele asa. E clar, am imbatranit :))))
Spor la strans pentru Japonia, astept sa vad pozele din excursie 😀 Poate va fi mai devreme de 2020, cine stie?
Cat despre carti, chiar scriam un nou articol pt blog si pusesem acolo cateva titluri ( cateva chiar siropoase) apropo de ce zici tu ca nu sunt neaparat cele mai bune 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.