Flash-uri din sens opus

flash-uri din sens opusMaine  am de gând să merg la o întâlnire cu prietenii. Pe la 6 și jumatate. În weekend am aflat însă că tot maine are loc și lansarea oficială a cărții polițistului Marian Godină, de care am prins așa un mare drag, eu și 99% dintre români. Pentru că omul e normal. Normalul ăla pe care nu-l mai respectă nimeni, dar care ne place. Lansarea e cu intrare liberă și toată lumea e invitată, așa că mă gândesc să-mi provoc prietenii să ne întâlnim acolo. La lansare. Ne cumpărăm cartea, luăm autograf și înainte să ne apucăm s-o citim mergem să bem o bere fără alcool. Evenimentul va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din București. Intrarea este liberă și accesul în sală se face începând cu ora 17.30.

Dacă nu ajungem la lansare, Flash-uri din sens opus putem comanda și aici, e 29 lei. Nu-i mult pentru câte chestii mișto despre polițiști vom afla din ea.

So, bem și noi o carte pe seara?

(Visited 536 times, 1 visits today)
Cris

Si ai ajuns, ai ajuns? si eu o vreau 🙂
cand voi veni acasa, e prima pe care o cumpar 🙂 se pare ca la fiecare vizita cumpar cate o carte din astea pe care mi se pune pata (data trecuta a fost a printesei urbane 😉 )

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.