Marti fara outfit

Știu, e a doua marțe în care nu avem outfit, asta și pentru că suntem de două săptămâni cu casa întoarsă pe dos și încercăm să terminăm până duminică, fie ce-o fi.

Deocamdată am terminat cu țevile, avem parchetul pentru holul de sus și ne-am ales gresia pentru hol și bucătărie, și parchetul pentru living. Azi sperăm să mergem să le luăm și pe acestea din urmă, iar până la sfârșitul săptămânii să fi șters deja primul praf de pe parchetul proaspăt pus.

În timpul ăsta încercăm să lucrăm cu motoarele la maxim și în atelier, pentru că mai sunt fix 30 de zile până la vacanță și știți cum e, se adună aproape toate înainte de concediu.

Așa că mă veți ierta dacă nu scriu pozez, vă promit că imediat ce voi fi gata cu haosul din casă și oja îmi va sclipi din nou pe unghii,  vom relua rubrica outfit-ului de marți.

În rest sunt toate bune și frumoase, mâine fetele au filmare de videoclip la una dintre cele mai tari voci românești, luna plină își intră în drepturi și România funcționează cu taxele tale mele noastre.

(Visited 169 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.