Outfit de marti (IV)

Chiar dacă nu scriu eu prea des în ultimul timp, măcar reușesc, cum-necum să mă țin de rubrica asta, cu meritul lui Marian pentru 99% din treabă.

Avem așadar și azi două fotografii cu o variantă de outfit care mie mi-e foarte dragă. Nu e nimic lucrat de mine aici, asta dacă nu luăm în calcul ornamentul acela de pe pantaloni pe care l-am cusut cu mâna mea acolo acum vreo două luni, după ce mi-am agățat pantalonii preferați în masa de croit. Long story…

Avem asa: Bluza (care e suficient de lungă încât să poată fi purtată și ca rochiță în zilele călduroase de vară) e luată de la Purple Chic acum vreo două sezoane, dar am de gând să merg la unul din magazinele lor curând, și să-mi iau cel puțin două chestii draguțe, pe care sigur le voi purta și într-o marți. Pantalonii sunt de la Stradivarius, cureaua de la Depot 96, iar sandalele le știți.

Și cum outfit-urile nu sunt numai pentru a vi le arăta vouă, ei bine, eu chiar îmi petrec aproape toată ziua de marți îmbrăcată așa cum vă arăt vouă aici, iar ca să-mi susțin afirmația, vă las și-o poză cu mine la…muncă:

curatam piscinaÎi mulțumesc și azi lui Marian pentru poze și pentru răbdarea de care dă dovadă cu mine.

(Visited 445 times, 1 visits today)
Madutza77

Ma bucur mult ca te-ai ragasit intr-un gen de rubrica…dar si mai mult ma bucur ca perseverezi in fiecare saptamana 🙂 ! Este faina “rau” bluza-rochita…chiar daca, recunosc…eu nu prea “ma pup” cu maro-ul…Asta chiar imi place ! 🙂

cris

🙂 ce inventiva ai fost ca sa salvezi pantalonii! imi place outfitul, mi se pare chic si comod in acelasi timp. Am si eu o bluza-rochie pe care o port la fel in pantaloni de cate ori am ocazia.

PS: m-ai facut sa imi amintesc ca iar nu am pus oja pe unghii nici saptamana asta si nici tocuri. Neaparat saptamana viitoare.

nina

Ai sa razi, dar eu port tocuri pentru ca mi se pare ca mi se atrofiaza muschii (pentru ca fac foarte putina miscare), iar tocurile ii pun un pic la treba.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.