Studii despre iubire

Întrerup pentru câteva minute lucrul continuu pe care sunt setată în perioada aceasta, doar pentru a vă invita la teatru.

În primul rând vreau să mă plâng că nu pot eu ajunge la spectacol, şi apoi vă anunţ pe voi că vreau să fac, împreună cu Moș Crăciun, un cadou frumos cuiva, mai exact cele două bilete ale mele la avampremiera oficială a piesei.

studii despre iubireMai întâi să vă spun despre spectacol: Se joacă sâmbătă seara de la 19,00 la Teatrul de pe Lipscani. Piesa se cheamă, cum altfel, Studii despre Iubire şi poartă semnătura regizorală a lui Chris Simion. Se va vorbi de iubire, va fi probabil întoarsă pe toate părţile, va fi cu dans, cu muzică bună şi, mai important decât toate astea, va fi cu foarte mult umor. Cel puţin aşa ne promite Chris şi protagoniştii.

Numai că vedeţi voi, trebuie să munciţi un pic pentru a câştiga biletele astea. Nu va fi tragere la sorţi, trebuie doar sa scormoniţi un pic şi să-mi raspundeti  într-un comentariu pe blog la o intrebare:

 La ce numar, pe celebra stradă Lipscani, găsim teatrul?

Dacă mai mulţí dintre voi vor da răspunsuri bune, atunci madam toane va trebui să aleagă unul şi să trăiască veşnic cu povara urii celorlalţi/ celuilalt/ nimănui. Concursul se termina joi, 18 decembrie la ora 20.00 și câștigătorul va fi anunțat tot joi seara.

Succes dragilor, şi gândiţi-vă cum va fi într-o frumoasă seară de decembrie să vă luaţi iubita/iubitul/prietena cea mai buna/mama, în fine, pe cineva drag și să petreceți câteva ore înconjurați de dans, muzică, umor și mai ales a iubire, undeva în inima Bucureștiului.

(Visited 221 times, 1 visits today)
Nina

Gata, concursul s-a incheiat, la teatru merge Sorina cu cine vrea ea. O sa-i trimit imediat un mail cu detaliile.
Multumesc mult pentru participare si poate facem cumva sa vedem si noi ceilalti candva piesa asta, ca prea suna bine o seara plina de umor.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.