Cum i-am luat telefon lui miss I.

Miss I. are, ca și sora ei, un abonament de internet de la digi care-i permite să-și aleagă și un telefon nou din oferta lor, telefon pe care trebuie să-l comanzi și să aștepți câteva zile (au fost 14 când i-am comandat telefonul lui miss S.) până te anunță ei că l-au primit și te invită să te duci să-l iei.

Duminică și-a făcut Sorin timp și-a stat 5 minute pe net cu miss I. să-i comande telefonul. De atunci îl așteptăm. Luni când m-au sunat copilele să-mi spună că au ieșit de la școală, miss S. mă întreabă dacă a venit telefonul surorii ei. Eu îi spun că nu avea cum să vină așa repede și o aud pe ea la celălat ”capăt al firului”cum îi șoptește Iuliei: zice că da, ți-a sosit telefonul. Noroc că I. n-a crezut-o. În fine, astea sunt răutăți de surori gemene, să revenim.

Ieri, adică joi, adică extrem de repede, după numai 4 zile, a primit Sorin mesaj de la digi că i-a venit telefonul copilului. Minunat, mergem să-l luam. Și-am fost.

Cum programul nostru se termina la 19,00, pe la 19,30 eram la RDS-ul din Auchan și stăteam la o coada de vreo 20 de persoane, care mai de care cu probleme mai mari. Și-am stat, și-am stat… Mai exact Sorin a stat, pentru că noi fetele ne-am tot plimbat prin incinta magazinului, am ascultat colinde, ne-am învârtit, ne-am răsucit,  ne-am mai luat o ojă, un cercel, timp în care Sorin nu s-a mișcat mai mult de câțiva pași. În fața lui 18 persoane. Și-am stat, și-am stat, iar ne-am plimbat, ne-am ales încălțăminte pentru vreo încă trei sezoane, am luat la mână toate husele de telefoane din Auchan, am ascultat din nou colinde, ne-am uitat la fiecare decorațiune posibilă și apoi ne-am întors la Sorin. Mai avea 15 persoane în față. S-a rugat de noi să stăm puțin în locul lui la rând ca să meargă la o țigară. Ne-am gândit sincer că merită să meargă, dar n-am vrut să stăm în locul lui. L-am îmbărbătat că mai are puțin și ajunge și am plecat iar să hoinărim prin magazin. Era de acum trecut de opt și jumătate.

Într-un final, când eram obosite de atâta colindat, iar Sorin mai avea în față la rând fix 3 persoane, mă pune naiba să întreb de ce n-am mers noi la Cora să luăm de la RDS-ul ăla telefonul, că pe al Soniei de acolo îl luasem. Ha, ha, ha, zice Sorin, aici mi-au scris în mesaj să vin. Și-am plecat iar să ne plimbăm.

Bineînțeles că în urma noastră Sorin a verificat mesajul primit de la Digi. Bineînțeles că acolo scria negru pe galben că trebuie să luăm telefonul de la Cora. Bineînțeles că ne-a luat cu leșin când am auzit. Bineînțeles că am plecat spre Cora, unde nu era absolut nici-o coada la RDS și de unde în nici 5 minute am luat telefonul copilului.

Asta așa, că tot nu avem noi timp de pierdut. 🙂

PS Asta-i telefonul, Lenovo S860:

lenovo S860

 

(Visited 234 times, 1 visits today)
Vienela

Ha, ha, in pierdere a fost numai domnul sot, care nu a putut fuma o amarata de tigara. :))) Daca il consoleaza cu ceva, spune-i ca am fumat eu si pentru el, si pentru alti 2-3 fumatori. :)))
Miss I. sa foloseasca telefonul cu placere!

nina

noi avem un abonament business de la Telekom cu 5 numere la un tarif de nimic si cu multe minute, dar internet numai pe doua numere ca asa am vrut noi atunci sa nu aiba fetele internet pe telefon ca-l depaseau oricat de mult ar fi fost. Asa ca lor le-am luat doua abonamente de internet de la digi, nelimitat la 2 euro/luna, abonamente care au venit si cu telefoane noi pe care, evident, le platim in rate.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.