Promisiuni

– Vârsta?

– 25, zise ea privind timid în jos și roșind ușor. După care, prinde curaj, ridică privirea cu atitutide și completează: Știu, arăt de 41, dar credeți-mă, am 25. 😀

E o adaptare destul de jalnică, recunosc, a unei replici foarte faine din filmul Poziția copilului. Nici nu știu de ce am început articolul cu ea, poate și pentru că m-am hotărât s-o folosesc și eu de azi, ori de câte ori voi avea ocazia. E cineva interesat de vârsta mea? Va primi, fără excepție, răspunsul de mai sus.

Acum aș vrea să vorbim despre altceva. Mă bate gândul să încerc să fac video -articole, nici nu știu exact cum se spune în termeni de specialitate (mi-a spus Sonia ceva de vlog, dar nu-s convinsă). Știți de ce mă gîndesc să fac asta? Pentru că foarte mulți prieteni de-ai mei, indiferent ce-aș vorbi cu ei, râd foarte mult în prezența mea. Eu sper că nu de mine, dar recunosc că-i 10% și meritul lor. Că stau acolo și am eu în fața cui mă maimuțări. Și cum râsul e un medicament pentru orice boală vreți voi (face bine și oamenilor sănătoși, așa că nu fugiți departe), mă gândesc să fac câte un filmuleț pe lună (sper să nu ajung să fac doar unul pe an), în care să vă povestesc câte-o pățanie (în 99,9% din cazuri reală) amuzantă de numa. Voi ce ziceți? Să încerc un episod din ăsta?

Acum stau să mă gândesc ce-a fost cu începutul ăla de articol. De ce v-am spus eu vouă chestia aia cu vârsta? Habar n-am. Nu vă mai gândiți la asta, mai bine spuneți, mă străduiesc să fac filmulețul ori ba?

(Visited 30 times, 1 visits today)
Nina

Adevarul este ca daca stau cu fata tâmpa și nu schițez nimic și tot e comic. Bine, pentru mine, nu stiu cum va fi pentru voi. Vedem noi.

Vilma

Abia astept sa te vad! Tre sa ai curaj oricum pentru asta! Singurul dezavantaj ar fi ca nu te mai pot citi de la birou. Atunci sa vezi comedie! Sa ma uit la tine si sa imi inchipui ce zici 😉

Madutza77

Pai da…azi este luna noua…si orice vei incepe azi, vei duce cu BINE la sfarsit…Este buna pentru inceputuri !!! De ce, nu ???

thea

Eu n-am mai auzit de asta pana acum, dar te incurajez 🙂
Apropo de prietenii care rad in preajma ta din orice spui, sunt cam acelasi fel de om si eu; d-aia mi se spune “extraveralul” :))

Kadia

vlog este video-blog, cel putin asa stiam eu. Cel mai simplu este youtube channel 😀 Ca sa fiu sincera m-as uita pentru ca sunt curioasa cum esti, dar stiu ca cere mult mai multa munca decat scrisul unui articol, de la continut pana la editare dureaza. In plus, eu m-as simti ciudat sa vorbesc cu calculatorul sau camera video, vorbesc cu pisicile si soarecii mei dar macar ei se uita din cand in cand la mine. Chiar te rog incearca, sunt curioasa ce idei ai 😀

Vienela

Tu chiar esti simpatica atunci cand vorbesti, deci sigur iti va iesi bine, mai ales ca in scris nu poti reda chiar totul.
Am mai vazut pe la prieteni si zic sa incerci. Stiu ca Ana Q se juca asa intr-o perioada, apoi am impresia ca a abandonat ideea. Era mult de munca, foarte mult…

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.