Vând Hyundai Accent diesel azi

Urmeaza o zi … ce mai zi, dar fără legătura cu asta azi avem anunț de vânzare.

Pentru ca avem un tichet rabla (pe care trebuie să-l folosim până pe 20 decembrie altfel îl dăm cu 1000 lei în loc 6500), ceva bani puși de-o parte și un Hyundai Accent (asta-i anuntul de pe mercador cu tot cu poze, numai ca aici pe blog pretul e altul 😉 ) care anul ăsta a împlinit 100,000 Km, ne-am gândit că ar fi timpul sa ne luăm o mașina nouă. Și cum asta nouă pe care o vrem e tot un Hyundai, Accentul o să-l dăm buy back tot la reprezentanță, adică exact acolo de unde l-am luat în 2007.

Vă spun sincer că mă doare inima să mă despart de ea. De mașina asta despre care vă spun. A fost alături de noi atâta vreme și ne-a plimbat fără să se plângă de oboseală ( așa cum fac eu de vreun an incoace) prin toate locurile pe care le-am dorit văzute, fie că a fost vorba despre satul alor mei, fie că vorbim de parcarea de la Disneyland-ul din Paris, sau de malul mediteranei din Spania. Până și șoselele Luxemburgului o cunosc și noi acum, de bună voie și nesiliți de nimeni ne despărțim de ea. C-așa-i în viață. Uneori lași în urmă lucruri bune, convins fiind că te îndrepți către altele și mai bune.

Acum, oamenii ăștia de la Hyundai nu-s ce-i mai darnici și eu îi înțeleg, au și ei nevoie să-și pună ceva și s-o vândă mai departe, dar ne-au oferit pe mașină nici mai mult nici mai puțin de 3550 euro. 🙁 Evident că nici-un proprietar n-ar fi de acord cu prețul ăsta, mai ales că mașina are toate reviziile făcute la ei și este într-o excelentă stare de funcționare. Dar dacă am intrat în horă trebuie să jucăm.

Hai să vă zic despre mașină: Culoare verde metalizat, motor 1.5 crdi 110cp, distributie pe lant (indiferent ce-o însemna asta) , itp valabil 2015, carte service reprezentanta, aer conditionat , servo-directie , ESP discuri frana fata+spate, dublu airbag, proiectoare ceata, radio cd mp3 si USB, închidere centralizată, alarmă, volan reglabil, scaun șofer cu reglaj lombar înalțime, consum oraș 6.5-7%, nu se plătește taxa de timbru, geamuri electrice fata+spate si atermice, interior velur, cotiera central, system blocare usi+geamuri de la sofer, reglare oglinzi si faruri din interior, oglinzi încălzite.

Sorin a pus-o acum câteva zile pe mercador și deși au sunat câțiva oameni interesați de ea, nu a venit încă nimeni s-o vadă și s-o testeze. Eu mai cu moț i-am zis că a pus acolo un pret prea mare și nu a scris cu litere de tipar că pretul e negociabil și că o dată cu mașina cumpărătorul primeste și un SET complet anvelope  de vară + jante aliaj.   

Acum eu vă spun că dacă cineva vine hotărât s-o ia îi mai dau niște chestii pe care le-am luat pentru ea și pe care domnul Costea vrea să le vândă separat, nu spun ce că stric surpriza. Dar sunt extrem de importante chestiile despre care vă spun. 

Bun, și acum prețul. Dacă pe mercador a pus 4850 euro și Hyunday dă 3550 fără setul de jante de aliaj și cauciucuri de vară, eu zic că un 4200 euro dar care include surpriza aia de care vă spuneam e prețul corect pentru weekendul ăsta. Luni mașina pleacă la Hyundai. C-așa-i în viață.

SAMSUNG DIGIMAX 420

PS Chestia aia de pe bara era un rahat de pasare, asta ca să știți că mașina aduce și noroc. 🙂

(Visited 546 times, 1 visits today)
Nina

Multumesc, Ariel! Anuntul de pe mecador e pus pe link-ul cu Hyundai Accent de la inceput (am si precizat acum ca mi-ai zis tu). Am pus si o poza cu masina, sunt mai multe tot pe mecador.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.