Scurte de luni

Pentru că e luni, o fată din atelier e în concediu și comenzile nu așteaptă, scriu pe repede înainte ce-am mai făcut :

  • Am fost în weekend la munte, vă povestesc zilele astea pe larg;
  • De când cu Splash, vedete la apă, am învățat să sar în piscină și aș putea să-mi petrec toată viața făcând asta, așa de mult îmi place;
  • Am devenit fan magazinele Depot 69 96, mai ales de când au rochițe cu buzunare care mie mi se par mai practice decât orice, mai ales dacă știți de pasiunea mea pentru rochii. Am de la ei 4 rochii și, mda știu ce-o să ziceți, o pereche de pantaloni și două bluze. 😀
  • Am descoperit că Gerovital are o cremă de protecție pentru față, aia 50 SPF contra efectelor îmbatrânirii, absolut minunată. Eu am luat-o de la Metro cu vreo 20 lei, văd că la ei pe site e 29, probabil că are termenul de valabilitate mai îndepărtat. Crema îți lasă fața ca și cum te-ai fi dat cu un strat subțire de fond de ten, diminuează petele și pistruii, ce mai, e excelentă pentru vârsta mea. Pentru cine nu știe, am 40 25 ani.
  • Rana mea de la mână evoluează spre bine dar arată oribil. e drept că m-am ținut cont de ea și am stat numai în apă două zile în weekend și voi face asta în continuare câte două ore în fieare zi.
  • De azi pagina de facebook a blogului are 400 like-uri, nu că aș ști eu cu ce se mănâncă asta, dar pentru că-i o sumă rotundă m-am gândit să mă laud cu ea și să le mlțumesc tuturor celor care au considerat că cea ce fac eu aici merită un click like. 🙂

Vă doresc o sătămână excelentă!

(Visited 54 times, 1 visits today)
Marmotica

Buna dimineataaa!
De la Depot 69 am si eu cateva chestii dragute ( mi le-am luat in perioada in care ma imbracam office ) , au materiale bune .
Felicitari pt suma de like-uri 🙂 si o saptamana usoara!

Nina

Hahahaha, am lesinat de râs. Vezi tu, cred ca si ei cand au pus numele brandului, tot ca mine au vrut sa zica, numai ca le-a iesit invers. :))))

Vienela

Splash este cumva emisiunea din cauza careia am pierdut eu un film, ca au vrut baietii sa il vada sarind in apa pe CRBL? :))))
O crema care sa ascunda cativa ani mi-ar trebui si mie, ca se apropie cu pasi repezi 43… :))))
Felicitari pentru 400!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.