Concediu

Mi-e și frică să spun că plec în concediu.

Să vă spun pe scurt de ce: acum două saptamani, cand am fost la Breaza, mama acasă a primit un telefon de la (de acum celebri) băieți care au anunțat-o fără menajamente că noi am avut un accident de mașină, am călcat un copil pe trecerea de pietoni, bla, bla, bla. Deși inițial i-a crezut, mama a avut totuși tăria să le ceară detalii, să ceară să vorbească cu noi și până la urmă le-a spus că sunt niște farsori. Au închis telefonul și au lăsat-o pe mama plină totuși de temeri, pe care evident și le-a spulberat imediat ce a vorbit cu noi și s-a liniștit.

M-am gândit, cum naiba au ajuns oamenii ăia să o sune pe mama exact atunci când noi eram plecați de acasă. Toată lumea s-a gândit că au aflat de pe facebook, deși noi n-am pus niciun mesaj de genul ăsta nici acolo și nici în altă parte pe net.

concediuÎn fine, revenind, în sfârșit avem 7 zile libere și avem de gând să le luăm ca atare. Sper ca după asta să revenim la lucru mult încărcați. Evident, am muncit mult înainte de a pleca și probabil vom trage tare și la venire să recuperăm, dar deocamdată nu vreau să mă gândesc la asta.

O să vă povestesc la întoarcere cum a fost, până atunci sper  să vă fie bine și vouă!

(Visited 646 times, 1 visits today)
nina

Pe mama n-au prostit-o, dar au reusit s-o sperie un pic. in fine, am auzit ca-s arestati deja, dar ma tem ca n-a fost doar un grup. Or mai fi si altii.

Dan

Scopul e sa le ceara bani parintilor, se dau drept avocati si zic ca e nevoie de o suma oarecare ca sa scapi ACUM. Niste vrajeli. Nu cunosc pe nimeni sa fi luat teapa, dar stiu o gramada care au fost sunati. Asta e doar inceputul, o sa se treaca la tepe din ce in ce mai sofisticate. Totul pentru bani.

thea

Vacanta placuta! Sa va tihnesca, sa va odihniti si sa va incarcati bateriile!

PS – habar n-aveam de baietii astia, e prima oara cand aud/citesc asa ceva…

Marmotica

Important e ca au dat pe la stiri de foarte multe ori farsa asta si oamenii cam stiu de ce sa se fereasca. Acum sa speram ca se uita multi oameni la stiri sau macar asculta radio. Bine ca nu s-a lasat pacalita de nenorociti.
Dar pleci in concediu, lasa gandurile negre si bucura-te de gura de aer fresh pe care o vei lua timp de 7 zile. Concediu placut!

Vienela

Nina, astia mizeaza pe faptul ca omul ingrozit nu mai gandeste limpede… Tot mai des citesc despre persoane care au primit astfel de telefoane… Nu stiu, dar se poate ca unii chiar sa trimita bani escrocilor. 🙁
Nici nu stiu daca ti-a mai ramas ceva din concediu, dar iti urez distractie placuta!

nina

Va multumesc tuturor pentru urari, a fost un concediu excelent, dar foarte scurt, suntem din nou acasa, de luni o luam de la capat cu lucrarile. 🙂

Terminatu

Mai nene, parerea mea e ca ar trebui sa fie lumea mai curajoasa. Sa zica da, sa se intalneasca cu indivizii si sa ia si 3 politisti la intalnire. De fenta asa. Prea e lumea ingaduitoare cu leprele.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.