Munca n-a omorât pe nimeni

Însa tare mi-e frica ca pe noi ne pune pe butuci. 🙁

Și ca să fie tacâmul complet, în fiecare zi vine câte o veste proastă. Ba capsele cumpărate nu sunt bune, ba presa nu poate fi trimisa decat dupa 5 zile, ba materialul nu-i suficient, ba clientul n-are bani de avans… Acum sincer, cum naiba să mai ai chef de mucă, cum să-ți mai vină să tragi ca nebunul când la tot pasul sunt piedici? Nu-i ca și cum nu le-am fi prevăzut (ok, mai puțin aia cu capsele), dar tot par piedici care îți pun frâne fie ele si de ordin phihologic.

În rest sunt toate bune și frumoase, copiii aproape că-s în vacanță, vara își face simțită prezența din ce în ce mai tare (noi o ignorăm, stăm 15 ore/zi în atelier), gândul la vacanța pierdută e foarte departe, ca și cum n-ar fi fost, deși uneori recunosc, îmi iau gândul de la tot și îmi imaginez cum ar fi fost ca peste două zile plec în vacanță. Mda, ar fi fost frumos!

Vă las acum, trebuie să știți totuși că-s aici. La muncă. 🙂

 

(Visited 90 times, 1 visits today)
Madutza77

Toate piedicile astea nu fac altceva decat sa te calesca psihic…Este adevarat ca si 15 ore in atelier…e destul de mult, dar tot raul spre bine. Iti mai poti cheama ajutoare ! :))
Si apoi… cine o sa aiba bani si o sa plece in vacanta mult visata ? :))
O zi buna, iti doresc ! Sa ai mult SPOR ! 🙂

Denisa

Era vorba aia dupa munca si rasplata!
Si eu am vreo 3 saptamani de cand muncesc ca un robot. Ma consolez ca mai este putin si ma asteapta nisipul fierbinte 😀

Vienela

Am intrat si ieri sa verific daca mai traiesti, ca intrasem la idei. Niciodata nu poti prevedea toate problemele, dar cred ca oboseala este cea care va face sa priviti totul cu atata seriozitate. A, si faptul ca omul da comanda, dar cand trebuie sa dea banul, se cam poticneste.
Cate ati facut pana acum, Nina? Sa pui poze pe blog, ori aici, ori pe celalalt.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.