De ce nu scriu

Am avut o săptămână nebună și țineți cont că nu s-a terminat. Nu vreau să vă povestesc, a fost ca de obicei cu bune si cu rele, și a culminat ieri, când de ziua lui Sorin aproape că și-a tăiat un deget. Și ca și cum asta n-ar fi fost de ajuns, după amiaza m-a chemat diriga fetelor la școală. Nu vreți să știți.

Azi avem zi de mani-pedi în familie, după care pe seară doamna toane se duce la coafor să se transforme în zână, întrucât mâine va presta cu farmec la starea civilă alături de viitorii ei fini.

În tot timpul ăsta atelierul dă pe dinafară de treabă, comenzi mari și mici așteaptă să fie finalizate, clienții sună sau trimit mailuri, facturile așteaptă să fie achitate.

Indiferent ce se întâmplă viața merge mai departe. 🙂

(Visited 69 times, 1 visits today)
Vienela

In primul rand La multi ani sotului tau! Nu am reusit sa o fac ieri, desi am citit poezia… 😉
Distractie placuta maine!
Nu inteleg cum faci fata la atata stres si atata munca!

Madutza77

Bafta Nina ! 🙂 Se pare ca esti pe cale sa devii o Superwoman! Sau poate chiar esti una! :))) La multi ani Domnului Sot! Sa iti traiasca si sa fie sanatos! Pe al meu il vom sarbatori luni ! 😉 … Sa va traiasca finii ! Sa fie intr-un ceas bun! 🙂

nina

va multumesc tuturor, sa stiti ca sunt aici, am trecut cu bine de cununie, de luni intram intr-o vrie din care nu ne mai scotate decat terminarea celor 8000 de portofele pe care trebuie sa le facem. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.