5 motive sa daruiesti carti de sarbatori

Primul si cel mai important motiv e faptul că azi pe all.ro toate cărțile sunt la jumătate de preț.

Pentru aceia dintre voi care n-au fost deja convinsi d primul motiv, urmează și restul acestora.

Știți foarte bine că-s o mare amatoare de cărți. Iubesc la fel de mult cadourile sub formă de cărți pe care le primesc, dar niciodată nu mi-a părut rău să dau bani pe cărți. Mi-am făcut încet, încet o bibliotecă frumoasă de care sunt foarte mândră, mai ales că n-am nicio carte necitită în raft. Aseară am terminat-o pe ultima dintre ele, Domnișoara Einstein, așa că azi, marți 11 decembrie, voi petrece câteva ore pe site-ul editurii all și voi lua cărți. Nu vor fi doar pentru mine, multe dintre ele vor merge la oameni dragi sub formă de cadou. Pentru că:

2. nu cunosc oameni care să nu aprecieze cărțile;

3. orice carte citită te poartă într-o călătorie pe care altfel n-ai avea cum s-o faci;

4. timpul petrecut citind, nu numai că e un timp al tău, dar e un timp câștigat;

5. cartea e un cadou nemuritor. Un parfum se termină, o bluză se demodează sau se rupe, până i bibelourile se sparg. Cartea rămâne.

Spor la cumpărături! Așa-i că v-ar plăcea să primiți cărți?

(Visited 97 times, 1 visits today)
vienela

Am primit inainte de Sfantul Nicolae aproape toata colectia de la Adevarul. Carti inca nescoase din tipla. Nu iti poti imagina cat am fost de bucuroasa. Ma uit in fiecare zi la ele ca la o comoara. Am citit deja doua. Pe multe dintre ele le citisem cand eram foarte tanara, dar sunt si carti de care am auzit la altii si pe care vreau sa le citesc in aceasta iarna.
Chiar daca as ramane fara prea mult spatiu in casa, tot as fi fericita primind carti cadou.

Nina

Am si eu colectia de la Adevarul, dar pentru c[ am cuparat cartile pe masura ce apareau, aveam timp de la o saptamana la alta sa le citesc si recitesc, mai ales ca majoritatea le avusesem de la biblioteca odata de mult. Acum e randul fetelor s-o rasfoiasca.

Mihaela Curea

Și eu sunt o mare fană a cărților, și profit mereu de reduceri să-mi iau cărți noi,bilbioteca noastră nu mai face față, va trebui în curând o nouă bibliotecă. Mai ales că acum mi-am luat o canapea special pentru citit în fața geamului 😀

Kadia

Nu numai ca ramane, dar poate fi descoperita de-a lungul a catorva generatii. Imi aduc aminte cu mare placere cum citeam cartile din biblioteca mamei mele si ce incantata eram cand descopeream cateo dedicatie sau vreo nota personala pe margine. era ca si cum cineva mi-ar fi deschis o fereastra spre trecut si ma puteam uita un pic prin istoria familiei mele. Cred ca de aceea am si inceput sa iubesc atat de mult cartile.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.