iPad Mini

De acum doi ani de când mi-am luat laptopul ăsta nu mi-am mai dorit o chestie atât de mult. L-am văzut de câteva zile și de atunci mă gândesc la el ca la o minune mică și neapărat necesară unei femei cu toane ca mine.

În ultimul timp nu mai am loc la laptop din cauza copilelor și rezolv cea mai mare parte a chestiilor de pe telefon. Doar că nu scriu și articolele pe blog de acolo, în rest fac orice cu Galaxy-ul meu proaspăt recondiționat. Numai că tare mi-ar plăcea să pot citi mai bine, să pot scrie un articolaș rapid, să pot cauta mai ușor cele mai ciudate chestii care mă interesează, mă rog, să am un fel de mini-laptop sau de mega-telefon. 😀

Desigur, m-am mai gândit la o tabletă și altă dată, dar tot timpul mi s-a părut o chestie prea mare, dar acum nu mai am nici scuza asta. Recunoașteți și voi că asta mică-i o bijuterie.

 

(Visited 36 times, 1 visits today)
nina

Cand am vrut sa-mi schimb telefonul (pentru ca desteapta si atenta cum sunt i-am spart ecranul ;( ), am luat in calcul si un Nexus, dar mi s-a parut prea mare pentru a-l folosi telefon. Oricum, stii cum sunt femeile, daca li se pune pata pe ceva… Si ma gandesc ca acum e ok sa afle sotul ce-mi doresc de Mos Craciun. 🙂

Marmotica

Si noi ne gandim de ceva vreme sa ne luam tableta. Am avut cand am plecat in Suedia si ne-a fost extrem de folositoare. Acasa ar fi buna ca sa nu ne mai batem pe laptop :)))) Suntem inca in cautari.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.