Doua recomandari si-un pic de lauda

Ok, mai multă laudă, dar mai întâi recomandările. Sunt de ceva vreme ambasador de brand al colecției Strada Ficțiunii a Editurii All. Cred că deja știți asta, ați văzut probabil cu toții bannerul din dreapta. Ce nu știți voi încă e faptul că în urmă cu câteva luni am citit două cărți:

Chemarea Îngerului de Guillaume Musso, o carte extrem de bine vândută din colecția Strada Ficțiunii începe cu o ciocnire într-un aeroport între două persoane aparent fără nicio legătură care din greșeală își schimbă telefoanele între ele. Bine, eu de aici am luat-o un pic razna și am început să mă gândesc ce-aș face eu cu telefonul altcuiva, dacă m-am uita prin documente, prin pozele omului, etc. Voi ce ați face? Revenind la carte, oamenii ăștia doi nu pot face schimb de telefoane a doua zi, pentru că locuiesc la mii de km depărtare și de aici lucrurile se complică, nu vă povestesc.

A doua carte pe care am citit-o înainte de publicare este Urâții de Dorin Cozan. Ai, n-ai treabă, Cozan te invită la nuntă, apoi la înmormântare, apoi te duce pe după dealuri și numaidecât îți prezintă viața satului moldovenesc așa cum numai un moldovean sadea o poate face.

După lectură am decis că merită să le recomand și de data asta m-a ajutat mult și editura. Fiecare dintre cărțile astea două se vând acum împreună cu câte un semn de carte pe care veți putea citi recomandarea mea. Uite așa:

Să vă mai spun că mă aștept să cumpărați cărțile și să-mi spuneți părerile voastre?

(Visited 101 times, 1 visits today)
vienela

Eu sunt o fire tare curioasa. Nu stiu daca as rezista sa gasesc un telefon si sa nu imi arunc un ochi pe mesaje, sa imi dau seama ce fel de om este cel care l-a pierdut. :))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.