De ce mă duc la conferințe

Din când în când, mai exact fix de două ori pe an, mă duc la conferințele organizate de Evensys și care au ca obiect principal de discuții, indiferent ca se numesc Webstock sau Parenting,  lumea asta a onlineului cu bune și cu rele, cu exemple mobilizatoare și cu schimburi de idei pe care oricâte bloguri ai citi, nu le poți afla.

Ce este însă cel mai important și sunt sigură că știți și voi asta, este să ne cunoaștem între noi. Aveam odată, pe vremea când abia terminasem facultatea, un patron neamț de la care am învățat foarte multe printre care și chestia asta: mergi și întâlnește-te cu oamenii, altfel se vor lega lucrurile între voi dacă v-ați întâlnit cel puțin o dată.

Nu există întâlnire de genul ăsta din care eu să nu învăț câte ceva. Hai să vedem  ce-am învățat de data asta, la Webstock:

  • de la Cristian Gog am aflat că: realitatea ne este creată de noi și o trăim pe baza unui sistem de convingeri.
  • am înțeles că suntem din ce în ce mai importanți dacă ambasadorul Marii Britanii, domnul Martin Harris a venit la webstock și ne-a vorbit despre lucrurile pe care le scrie domnia sa pe blog. Da, e singurul ambasador din Romania care are blog.
  • mi-am amintit că Manafu este unul dintre cei mai BUNI oameni pe care i-am întâlnit în viața mea și când spun asta, știu ce spun. Genul ăla de om pentru care te bagi în discuții cu hatterii. Un om alături de care vrei să susții cauze pe care nici măcar nu le cunoști, dar ai încredere că dacă el zice că le face, atunci așa va fi.
  • Chinezu m-a făcut să recunosc că blogul este o extensie a sufletului meu, fără ca el să vorbescă de mine la modul particular.
  • am aflat că există dozadehaș. Da, spre rușinea mea nu știam că există. Dați un click acolo dacă sunteți triști. Eu una am râs cu lacrimi.
  • Cel mai mult mi-a plăcut prezentarea lui Vali Petcu, nu pentru că el e zoso, ci pentru că a spus cu subiect și predicat ce-i place și ce nu în materie de campanii online. Prezentarea lui  o puteți vedea aici, dar vorba lui, vedeți doar niște cifre, dacă n-ai fost acolo să-l și auzi…
  • Pentru ca prima sesiune să se încheie cum nu se poate mai bine, am avut onoarea să aflu incredibila poveste a lui Eduard Novak, spusă chiar de el, Nu știu câți dintre români știu că Eduard a făcut patinaj viteză la nivel de top, că a reprezentat România la multe campionate de patinaj viteză și că abia după accidentul nefericit care l-a lăsat fără laba piciorului stâng, s-a apucat de ciclism. Să afli cum a fost pentru un campion primul lui concurs la care a participat copil fiind, nu-i puțin lucru. Mai ales când la acel concurs el a fost descalificat și asta îți dă ție, neputinciosului, speranțe, și înțelegi că nici campionii nu câștigă de prima dată.

Am mai învățat chestii și din partea a doua a conferinței pe care nu vi le mai povestesc, vă spun doar că ați face foare bine, dacă sunteți bloggeri, ca măcar o dată pe an să ajungeți la o conferință de gen.

(Visited 40 times, 1 visits today)
Marmotica

Cred ca trebuie sa mai cresc putin sa trec la nivelul de a merge la conferinte si intalniri de genul . Am mai zis, sunt timida cand vine vorba de iesiri cu oameni necunoscuti , ma simt mica asa..

Iulian

Din pacate cam greu cu unule coferinta, majoritatea sunt in Bucuresti iar eu nu sunt tocmai la 10 km de bucuresti, sunteti tare norocosi cei care sunteti din Bucuresti!
Eu v-as recomanda sa va bucurati de fiecare concurs!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.