Începe școala, fetelor cum stați cu machiajul?

Mă trezesc în ziua asta specială pentru cei mici și aproape la fel de specială pentru părinții lor, și vreau să scriu ceva despre asta. Caut pe youtube o melodie care mie îmi face pielea de găină de fiecare dată, aia cu: să sune clopoțelul în prima zi de școală, să-nvețe toți copiii să scrie cu cerneală..., ca să vă stoarcă postul poate și-0 lacrimă. 😀

Bun, și cum căutam eu așa, găsesc clipul de mai jos, dau play și sper să fie melodia căutată. Când colo, o fată începe să vorbească și eu, ascultând ce spune, îmi dau seama că fetele mele ar fi mai interesate s-o asculte pe ea decât melodia pe care o căuta mama lor și care se potrivește mai degrabă pentru clasa pregătitoare  și clasa întâi.

Bine, ele deocamdată sunt la stadiul de n-au ce să corecteze, dar după cum trece timpul, în câțiva ani vor ajunge să se încadreze perfect.

Succes, copii, în noul an școlar! Noi începem azi clasa a VII-a.

(Visited 50 times, 1 visits today)
vienela

Eu sunt mama de baiat si stiu sigur ca baietii nu apreciaza deloc fetele machiate, chiar daca dupa ele alerga. Au un dispret profund pentru aceste fete, le baga intr-o anumita categorie, nu prea magulitoare pentru ele.

brontozaurel

Dincolo de un strugurel de buze nu am aparut niciodata cu altceva pe fata in tot timpul scolii generale. Si nici in timpul liceului (aveam totusi unghiile rosii in zilele de vineri dinaintea curselor de Formula 1… deh, fana Ferrari 😛 ). Si nu ma refer aici doar la scoala, ci si la diverse evenimente.

In facultate pot numara pe degete de cate ori m-am machiat. Si nici atunci n-a mers vreodata mai departe de gloss pentru buze si fard de pleoape (mereu in tonuri de gri). La fel stau lucrurile si acum. Rar si putin. Asta se cheama ultra-super-extra machiata la mine – sunt prezente ambele componente: gloss si fard de pleoape.

Si nu, ai mei nu mi-au interis niciodata. Mama era foarte dispusa sa ma lase sa-i folosesc rujurile, ea mi-a cumparat ojele, iar tati mi-a cumparat primul fard de pleoape (e drept ca asta s-a intamplat cand aveam deja aproape 21 de ani).

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.