Brodez

Ieri, mare parte din zi, mi-am petrecut-o brodând. Am descoperit ca am o mașină de brodat mică și drăguță, Brother pentru cunoscatori, care face minuni. Stătea de vreo doi ani undeva într-un raft din atelier și aștepta să fie descoperită. A scos-o Sorin sătămâna trecută și am brodat atunci niște manșete pentru tunicile de bucătari. De atunci mă gândesc doar acolo.

Am făcut eu, în încercarea mea de a deveni un croitor în toată regula, niște sacoșe, cred că v-am mai spus. M-am gândit inițial să le brodez pe acelea, apoi m-am gândit că pot broda și haine deja făcute și de atunci nu mă mai oprește nimeni. Am brodat ieri tot ce-am prins. De la fuste si bluze, până la husa pentru telecomenzi.

Nici azi n-am stare, am de gând să-mi brodez toate cămășile. Deocamdată, ca să nu ziceți că nu vă arăt, am pozat eu jalnic doua chestii, dar mașina face mult mai multe modele, practic vreo 70 pe care le pot combina în funcție de inspirație. Gata, mi-am găsit o nouă pasiune. De unde nu aveam deloc timp liber, acum chiar nu cred că mai dorm. Am o gramada de chestii de brodat. Sper să țină și mașina.

(Visited 294 times, 1 visits today)
Frintz

Arata bine! Cred ca mi-ar place si mie cate o broderie pe camasile mele. Cateodata mi se par atat de reci!

E frumos sa faci ceea ce iti place si mai ales e frumos sa descoperi lucruri noi! Adica sa evoluezi in ceea ce faci!

nina

hehe, n-ai cum sa-ti prinzi degetele ca efectiv tu nu faci nimic, doar trebuie sa tii ce ai de brodat in linie dreapta sau, in functie de ce vrei sa faci, sa-l dirijezi. In rest alegi un program si apesi pe o pedala. Simpluuuuu!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.