Hai să strălucim

Am fost aseară împreună cu fetele la avanpremiera celei mai noi producții originale Disney Chanel, filmul Hai să strălucim

Trecem peste încântarea copilelor mele din momentul în care au primit fiecare câte o pereche de căști minunate sau de surpriza plăcută pe care am avut-o cu toții, mai ales tati, atunci când am văzut că amfitrioana serii a fost bebelușa Oana, nu amintim nici de fotoliile de vis din sălile VIP de la Cinema City din AFI și ne concentrăm pe film:

Am redescoperit, cu plăcerea adolescenței care doarme undeva în mine, clasica poveste a lui Cyrano de Bergerac, re-interpretata in lumea muzicii hip-hop, rap si gospel.  Un film despre prietenie, despre talent și despre iubire, cum altfel. Despre show bizz și religie, despre muncă și mai ales despre muzică.

Nouă ne-a plăcut foarte mult! Nu-i cazul să plângeți, veți putea urmări și voi filmul cu mic cu mare, așa cum am făcut-o și noi, la Disney Chanel în data de 8 septembrie, dimineața la ora 10. Ați face bine să notați data asta, dacă nu cumva puștii voștri o știu deja pe dinafară.

Vă mai spun doar că în SUA, premiera filmului a inregistrat peste 6  milioane de telespectatori, devenind astfel primul film de televiziune al anului 2012 și vă doresc tuturor vizionare plăcută:

PS. Multumim Disney Chanel pentru invitație și Gabrielei în mod special! 🙂

(Visited 82 times, 1 visits today)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.