Săptămâna 15

Ziua 107 – 62,7 kg

Alooo, voi auziți ce spun eu aici? 62,7kg. Cântam dimineață de bucurie, cred că n-am mai avut o scădere de 500g în 7 zile de pe la primele săptămâni. Și când mă gândesc că am mâncat vreo 12 cornulețe făcute de mama într-o seară, parcă tot nu-mi vine să cred. Poate că totuși km aia facuți săptămânile trecute și-arată acum rezultatele. Sau să fie de la faptul că am înlocuit iaurturile Danone cu alea Activia? Apropo de Activa, azi merg la conferința prezentată de ei și organizată de Evensys: Women on Web.

Revenind, sunt foarte încântată de greutatea la care am ajuns, dar nu-s nici pe departe mulțumită. Chiar dacă până acum au plecat 4,9kg, n-am ajuns nici la jumătatea celor care trebuiesc îndepărtate. Dar cu răbdare și ambiție reușim noi să scăpăm și de astea. A, uite și poza de care spuneam, numai că n-am avut timp să mă îmbrac cu blugii ăia de atunci, oricum o idee tot vă puteți face:

Oricum, poza nu mai e de actualitate, acum am șuvițe blonde. 🙂

(Visited 36 times, 1 visits today)
Cristina

Felicitari! Si eu am vazut o scadere mare saptamana asta dar o sa ma laud singura pe duminica incolo :))
Imi cad blugii de pe je deci va tb sa vad ce haine pun la ‘too big’ si ce le scot la iveala ptr purtat YAY! 🙂

Frintz

Felicitari pentru rezultate! Continua sa fii ambitioasa si sa nu uiti de ceea ce ti-ai propus. Abia astept sa vad pozele tale de la Disneyland, cu cele mai frumoase rochite 🙂 …. Si eu am dat bine jos, sunt tare mandra. Dar am de trecut peste vacanta asta care vine cu multe tentatii…..

nina

@Marmotzel- nu stiu unde stai, dar eu in locul tau as merge la job cu bicla zilnic. 🙂
@Frintz- nu te mai gandi asa la vacanta asta ci la cateva zile in care chiar vei putea alege ce vrei sa faci si sa mananci. 😀

Ioana

Ce bine arati!
Acuma sunt si eu in competitie cu tine, nu stiu ce-am facut de am reusit sa recuperez 1 kg, insa cu putina grija la alimentatie si nitica ambitie, o scoatem la capat!
O zi faina! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.