Săptămâna 12

Ziua 85- 63,4 Kg

Încă 300 g scăzute săptămâna asta și știu sigur că-s pe drumul cel bun pentru că am purtat zilele astea una dintre perechile de blugi din fundul șifonierului, pereche foarte dragă mie la un moment dat, dar băgată acolo ca să nu mă tenteze s-o încerc și să-mi stric în felul ăsta ziua respectivă.

Așa că acum, având cu mai mult de 4 kg în minus (mai exact 4,2 kg), față de începutul ăsta, nu de dietă, că nu-i nici pe departe asta ci de stil de a mânca sau de a mă hrăni, mi-am luat inima în dinți ți mi-am tras blugii ăia pe mine. Când am văzut nu numai că intră, dar că-i pot și închide decent aproape că nu mi-am mai încăput în piele de mândrie. Și de bucurie ce credeți că am făcut? Am mâncat aproape jumătate din checul pufos pe care-l face copilul Sonia din când în când. Efectiv nu mă mai puteam opri. Dacă mai pun la socoteală că era și seară când se întâmpla asta, mă și mir cum cântarul încă îmi e prieten și arată mai puțin decât săptămâna trecută.

Bineînțeles că am și eu meritele mele. Nu mai știu ce gust are pâinea, beau cu regularitate cei 2 litri de apă zilnici și merg în fiecare zi pe jos cel puțin 2 km. Nu mănânc seara după ora 19 și muncesc de-mi sar capacele.

Au început cunoscuții să-mi spună că am slăbit, dar sunt sigură că dacă m-aș vedea cu oameni cu care nu m-am întâlnit de 2 ani, ei mi-ar spune că-s grasă rău. 😀

Am mai observat ceva săptămâna asta, o rochită de vară cumpărată prin februarie (eu sunt din ăla care-și face vara sanie și iarna car) îmi e acum lărguță și n-o pot îmbrăca. Dar nici s-o strâmtez nu-mi vine. Încă.

Sfârșit de săptămână excelent!

(Visited 31 times, 1 visits today)
Cristina

Felicitari! Astea cu hainele-s cele mai tari! Si eu am o pereche de blugi ce pica de pe mine (fara curea nu mai pot sa ii port) iar o pereche ce imi era fixa acu e larguta…weeehee…tot 4 kg am dat si eu jos , deci foaaaarte lent. Dar mere si asa! :))

nina

@Cristina- acum mi-m dat seama ca au trecut fix 3 luni de la prima zi in care am inceput chestia asta si-mi propusesem atunci sa slabesc 10 kg in 6 luni. Nu sunt nici macar la jumatate asa ca ar fi cazul s-o iau la picior si sa inaintez mai cu spor catre cele 56.7 kg la care tanjesc. 🙂

Cami

Felicitari pentru cele 4.2 kg. Stiu cum e sa te bucuri de fecare suta de gram in minus.
Dupa Paste ma apuc si eu sa slabesc cele 3 kg in plus pe care le mai am si sa renunt la placerea mea suprema, pepsi. Am de gand sa slabesc cele 3 kg usurel, in mai mult timp, poat ein 3 luni, si nu agresiv, intr-o luna, ca apoi in urmatoarea sa le pun la loc. Acum sa vad ce-mi iese…

Frintz

Felicitari pentru cele 300 g duse. Important este sa ramanem motivate si sa nu renuntam la ce ne-am propus.Am reusit si eu sa scap tot de 300 g.Saptamana asta am redus portiile. Am inlocuit farfuriile mari din dulap cu farfurii mici mici, caserolele vechi cu care imi aduc mancare la birou au fost si ele inlocuite cu unele noi si …mici.
Sa auzim de bine si sa ne bucuram de ziua Floriilor!

nina

@Cami- ce smechera esti… Dupa Paste, auzi la ea. 🙂

@Frintz- hai ca m-am distrat cu ideea ta de a inlocui farfuriile si caserolele. Foarte bine!

Cristina

@Cami: acum 6 ani cand aveam cu mult mai mult decat acum, am decis FIX in duminica de Paste sa incep sa slabesc. Deci, de atunci am calculat caloriile si dupa 8 luni dadusem jos 12 kg. Si da, le-am tinut aproape toate departe de mine 6 ani!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.