Marți

Îmi place vremea asta de mor. Nici cald, nici frig, nici soare, nici înnorat. Dacă mai luăm în calcul că nu-s nici la servici, nici acasă, că pomii din curte îmi sunt înfloriți, că lalele mov s-au deschis mai frumos ca niciodată și că în câteva zile sărbători Paștele, se pare că e o vreme perfectă. Numai Neti îmi spune că s-ar putea să mă logodesc ceea ce e practic imposibil, dar asta chiar nu-i de luat în seamă.

Ieri mi-au venit cărțile pe care le-am comandat ( Umbra marionetelor și Umbra uriașului din Saga Umbrelor a lui Orson Scott Card), ieri Loredana de la Editura All mi-a spus că mi-a trimis 4 cărți din colecția Linia Blue pentru fete, iar eu abia aștept să le primesc și pe astea, nu de alta dar avem de gând să ținem atelierul închis și luni și marti după Paște așa că trebuie să am ce să citesc.

Hai că nu mai e mult, până atunci revin un pic la realitate și merg la muncă. Că parcă niciodată n-am avut mai mult de lucru…

(Visited 33 times, 1 visits today)
Marmotzel

Ce-mi place ca iti gasesti timp sa si citesti, eu nu reusesc de nicio culoare in ultimul timp. Unde mai pui ca eu nu am atelier acasa, n-am nici 2 copii si nici nu tin o casa .. Bine, tin cam jumatate din ea 😛 Ah si cu vremea.. la Bacau a nins si imi facusem planuri sa ma duc si eu la mami a mea..

nina

@Marmotzel- si ce, nu ți s-a făcut dor de iarnă?
Nu-ți imagina că citesc ziua, nu. Citesc doar seara, sau daca seara adorm devreme (cum s-a intamplat aseara când la 8,30 dormeam)atunci sigur ma trezesc pe la 3 si citesc două ore până îmi vine somnul din nou. 😀 Dar asta-i exceptie, de obicei citesc până pe la 1.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.