În sfârșit își prind părul

Mai e o săptămână până începe școala și pe lângă alte probleme pe care le am de rezolvat cu mândrele mele, se numărără și felul în care-și prind părul atunci când merg la cursuri. Pentru că acum toate fetele au părul lung și pentru că da, multe dintre ele nu și-l prind  nicicum. Nu zice nimeni că trebuie să meargă la școală cu două cozi împletite (deși ar fi frumos), dar nici așa cu el în vânt de zici că sunt nepieptănate de zile întregi nu se mai poate.

După ce m-am luptat ani de zile cu Sonia și cu Iulia să-și țină părul strâns, pentru că arată mult mai îngrijit, pentru că le va fi mai ușor să-l descurce seara (asta-i o odisee, nu vreți să știți cum se piaptănă Sonia în fiecare seară), pentru că sunt mai frumoase cu el prins (da, le-am băgat-o și pe asta, fără prea mult succes), și n-am avut niciun rezultat palpabil, am decis s-o iau pe alte căi. Așa că ieri am gasit asta pe youtube, le-am arătat fetelor filmulețul și rezultatul a fost incredibil, cel puțin pentru moment.

S-au apucat să se pieptăne, să-și împartă părul în suvițe pe care le-au împletit cu altele neîmpletite….mă rog, ideea  e că până seara au arătat impecabil în ceea ce privește părul. Acum nu-mi rămâne decât să aștept și să mă rog  ca euforia să le țină până începe școala și cât mai mult de atunci încolo. 😀

(Visited 246 times, 1 visits today)
mona

Foarte tare!am parul pana la fund…dar in afara de coada clasica(de cal) nu m-am omorat cu alte stiluri.Dar…cat traiesti inveti!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.