Sărbătorileeee!

Ia spuneți dragii babei mei, la voi a venit sau n-a venit Moșul? Ce v-a adus? Sunteți mulțumiți? Asta cu dacă sunteți mulțumiți e o întrebare retorică, gândiți-vă că există oameni care nici nu visează la cadouri, așa că e clar, sunteți sigur mulțumiți. 🙂

La noi a venit Moș Crăciun ADEVĂRATUL. Acel Moș care are timp uneori doar o dată-n viață să vină și să stea de vorbă cu copilul, să-l întrebe dacă a fost cuminte și dacă i-a scris Moșului scrisoare. Bine, nici în acest an n-a avut timp să treacă chiar pe la noi, așa că am strâns o casă plină de copiii la Ioana și l-am rugat pe Moș să treacă pe acolo ca să mai economisească din timp.

Cu toate că Iulia și Sonia au deja 12 ani, îs mari care va să zică, tot au avut emoții mari când s-au aflat față în față cu bătrânul cu barbă albă.

În fine, copiilor le-a adus Moșul exact ce i-au cerut (să-i fi văzut cum strigau când desfăceau cadourile: știam eu, știam, știam că îmi va aduce asta, i-am scris să-mi aducă asta, mulțimesc Moșule), nouă adulților la fel, așa că toată lumea a fost mulțumită și fericită, și-am putut trece cu mare bucurie la mâncat sarmale, salata de boeuf și baclavale. Ca la noi, la români. 🙂

Un Crăciun cu cei dragi aproape vă doresc tuturor!

(Visited 53 times, 1 visits today)
Cora

Craciun Fericit tuturor, bradul meu a fost frumos doar ieri seara , dimineata, dupa ce l-a atacat cel mic al meu arata cam sifonat sincer.:)) atras de el pana a cazut. Cadourile au fost interesante cam 2-3 ore . E plin de energie nu am ce i face .

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.