Patru ierni de toane

Nu știu cum se face că întotdeauna iarna mă apropie mai mult de blog. Vorba aia, am făcut deja trei ierni împreună, asta-i a patra și ceva tradiții trebuie să se fi născut.

Am recitit azi parte din postările din 2008 și-am înțeles că altfel aștepți Crăciunul când mergi la serviciu, și-ar fi cazul să nu mă mai plâng de lipsă de timp, că dacă mă descurcam atunci, cu siguranță mă voi descurca și acum.

În 2009 pe vremea asta îmi luam covor în sufragerie așa din goana mașinii, ceea ce îmi arată că nu m-am schimbat prea mult ținând cont că și anul asta schimb uși și mobilă în prag de sărbători. Nu pot să nu observ că acum cheltuiesc mai mult, cu tot cu criza. 🙁

A, și-mi doream mult să mănânc șorici pe vremea aia, dar lasă că anul ăsta am mâncat deja jumătate din șoriciul unui porc. 😀

Anul trecut am avut cele mai urâte sărbători, din cauză că tata socru a fost în spital și de Crăciun și de Revelion, bolnav foarte, foarte grav, la modul că medicii nu-i dădeau nicio șansă. Omul e bine azi, merge cu niște cârje, dar merge. Să vă văd eu pe voi la 79 ani și apoi mai vorbim.

În 2011 mă aștept ca sărbătorile să ne fie frumoase și cu multe zile libere pe care să le petrecem cum știm noi mai bine, dar să ne și odihnim. 😀

(Visited 63 times, 1 visits today)
Cora

Tot ce-mi doresc eu mie, o sa ti urez si tie Nina, Sanatate si Mai mult timp cu familia(sincer i-mi pare ca niciodata nu e suficient), in rest…distractie MAXIMA indiferent daca sunt sarbatori sau nu :))

Marmotzel

Si la mai multe ierni! Sarbatori fericite! Multi ani inainte socrului si multa sanatate. Mamaica mea are 92 de ani si inca merge, mananca singura, face dus in fiecare seara, n-are treaba femeia.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.