Ochelarii 3D, prețul și reducerea

Mă știți că nu-s vreo cârcotașă când e vorba de greșeli făcute de alții (bine, nici pe ale mele nu prea le etalez), dar de data asta m-am supărat un pic, deși n-am nimic cu Flanco, ba încă sunt și client fidel, numai luna trecută am luat de acolo vreo trei electrocasnice mari.

Zilele trecute, ca tot românul rămas fără ocupație de sărbători, ne-am dus să căutăm ceva cadouri și să mai luăm una alta și pentru noi. De exemplu, Sorin, soțul meu, era în căutare de ochelari 3D, că vezi doamne, ne luasem televizor și nu aveam decât 4 perechi de ochelari. Ne mai trebuiau câteva. Bașca, comandase online vreo 8 perechi pe care încă nu le primise, așa că se tot uita după alții prin magazine. 😀

Bineînțeles că a găsit la Flanco, bineînțeles că a stat la o coadă incredibilă (oamenii își luau mașini de tocat și televizoare, nu ca noi), bineînțeles că l-am întrebat cât vor costa și când mi-a spus 40 lei, am băgat privirea aia de femeie care și-ar fi luat și fixativ și bigudiuri de banii aștia. 😀

Mă rog, cât a stat el la coadă, eu am mai cheltuit ceva la Kenvelo de vis-a vis și am avut timp să citesc pe un panou din fața magazinului Flanco că la orice cumpărătură primești TVA-ul înapoi, așa că nici nu m-am plictist prea tare cât am așteptat. În plus m-am și bucurat că de fapt ochelarii vor costa doar vreo 33 lei.

Dar femeia tot femeie, când a ieșit domnul Costea din magazin cu fața un pic căzută, am fost sigură că ceva nu-i în regulă și l-am întrebat: Au fost 50 lei, nu-i așa? Eu ziceam că fac mișto, mă credeam interesantă. El zice: nu, dar tot au fost 44 și nu înțeleg de ce, că la raft erau 40. Eu bineînțeles că nu l-am crezut, el are obiceiul să nu ia în calcul decât prima cifra atuci când se uită la prețuri.

De data asta n-a fost așa, și ca să-mi dovedească și mai ales să-mi închidă gura pentru vociferările mele viitoare, s-a întors în magazin și-a făcut poză raftului cu ochelari. Mai zi ceva, cucoană!

Bineînțeles că de dat TVA-ul înapoi nici nu putea fi vorba, am citit apoi pe site la ei că trebuie să strângi nu știu câte bonuri, cu care sa te duci nu știu unde, mă rog, m-am lamurit, nu cred că există cineva care să-și fi luat TVA-ul înapoi din promoția din zilele respective.

Ca să nu mai zic că peste câteva zile de la povestea asta, a venit și curierul cu ochelarii comandați online (nu de la Flanco). Opt perechi 80 lei. Acum înțelegeți de ce voiam eu să nu-i cumpere pe aia de 40, pardon, de 44?

(Visited 65 times, 1 visits today)
Cristian

Eu cred ca preturile de la raft erau in 3D. Daca v-ati fi pus inainte ochelarii, le-ati fi vazut cu alti ochi.Mai mari.De uimire.

nina

@Iuli- Era asa o mare aglomeratie la casa, numai noi statusem mai bine de 20 minute la rand, incat nu ne-a mai venit sa mai stam cel putin inca pe-atat. 🙁

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.