Cum am ajuns la coafor

Nu știu în ce împrejurare mi-am făcut cont pe Zumzi (e posibil chiar să nu-mi fi făcut 🙁  ), așa că primesc de la ei în fiecare zi ofertele cu reducerile acelea mari pe care le promitea Grupon când a venit  în România. Nu spun că nu le face deja, nu cunosc, n-am cont acolo, iar ei n-au avut bani să cumpere o bază de date cu adrese  de e-mail. Divaghez. Să revenim.

Într-o zi la începutul anului am cumpărat una din ofertele astea, o sesiune de tuns, vopsit, spălat și coafat la 79 de lei, în loc de 229 ( sau cam așa ceva) la Cosmopoitan Spa.  

Țin minte că era înainte de Sfântul Ion și eu voiam să merg la coafor să-mi dreg freza, zilele alea, asa că oferta a picat la fix.  Așa gândeam până am apucat să plătesc. Apoi am văzut că erau cumpărate până la ora aceea 195 de vouchere, așa că m-am desumflat rapid, dar faptul era deja consumat.

Resemnată am sunat a doua zi să-mi fac rezervare și am aflat că, exact așa cum mă așteptam, cel mai devreme puteam merge pe 1 februarie. 🙁  Mi-am zis, asta e, mi-am pus remainder în agendă și am încheiat capitolul. M-am ferit apoi toată luna de ofertele alea pe care le văd în fiecare dimineață. 

Pe 1 februarie la ora stabilită m-am prezentat la salon, unde mi-a placut de numa, numa. M-au întâmpinat niște fete frumoase, n-am așteptat după nimeni, i-am explicat Alinei, coafeza, ca în loc de vopsit vreau suvițe, a zis că nu-i nicio problemă, mi-a dat și ceva sfaturi pentru a-mi îmbunătăți relația e care o am cu părul meu, m-a tuns, m-a întrebat dacă vreau ceai, cafea, apa, și toate astea s-au petrecut într-o atmosfera de maximă relaxare și într-un spațiu foarte prietenos. A, și pentru că am devenit clienta salonului cumpărând un voucher de la Zumzi, mi-au facut cadou un card cu care am, de cate ori vreau eu, reducere 40%  din tarife la Cosmopolitan Spa. 🙂 In fine, ideea e că la banii pe care i-am dat, chiar dacă am așteptat mai bine de trei săptămâni, am avut parte de niște servicii de nota 10. Și-s blonda dragii mei, da.

Deci se poate, iar pentru mine, ca și primitor de oferte cu reduceri mari, asta e un mare pas înainte, pentru că am căpătat încredere și probabil voi mai lua câte ceva, mai ales că voucherele le putem face cadou.

Fetele de la coafor, de exemplu, erau mari amatoare de reduceri din astea. Chiar atunci își luaseră vreo trei dintre ele, cu 20 de lei o sedință de periaj și detartraj pentru dantură. Poate cu ocaziile asta vom ajunge și noi romanii mai des la dentist. 🙂 Una din fete zicea că sora ei și-a luat tot la un preț mic-mic un salt cu parapanta. Mi s-a părut excelent. Ăsta e mișto să-l iei și să-l oferi dușmanilor. Poate-poate… Glumesc!

În orice caz, ideea asta cu marile reduceri adevărate a început să prindă și la noi, au apărut, am înțeles, și site-uri care cumulează toate ofertele astea ca să le poți vedea pe toate într-un loc, ca nu doar aștia care-mi trimit mie sunt, ci au mai apărut și alții. Știu sigur că există oameni care le verifică pe toate la 12 noaptea, atunci când apar. N-am habar cumse numesc site-urile unde poți vedea toate reducerile la un loc, ceva cu caută oferta, sau caută reduceri, n-am avut răbdare să caut, dacă le știți, m-aș bucura să mi le spuneți, pentru că acum, dacă nu-mi mai place să merg la shopping, prevăd că dau buzna în reduceri.

(Visited 338 times, 1 visits today)
ioana

fatah si vezi ca n-ai mentionat sursa care ti-a dat ideea sa mergeti cu trenul. CU LINK! RUSINE NINA COSTEA! numai tu puteai face trafic pe blog pe spatele copilului.

nina

@ioana- uof, m-ai descoperit, recunosc spasita ca am gresit. 🙁
@cafea_amara- nu bre, am ajuns cu bine, deocamdata bem tuica fiarta si mancam sorici. 😀

capca1

io-s politist ! si eu promovez o superoferta: cinci amenzi in loc de una !!! tu gresesti o data si eu te taxez de cinci ori…fie, fiin’ca ma lasi sa-ti scriu pe blog, treaca de la mine,te taxez de 6 ori!
si, pot extinde oferta si la alti prieteni de-ai tai !
nu te grabi…oferta e permanenta !!! 🙂
PS fiin’ca m-ai injurat, te taxez de 7 ori…taci, ca te mai taxez o data !

Ela

Buna.A fopst cineva sau a cumparat cineva oferta pentru detartraj de la Mihaela Cirligeanu pe DealFever.ro? As vrea niste pareri va rog frumos.

cristina

Buna ,mi-as dori sa comand si eu un voucher pe zumzi , dar nu prea ma pricep ca nu am mai facut-o pana acum . am gasit o oferta cu vopsit+tratament+coafat la 35 lei ,intr-un salon din Constanta. acest pret este indiferent de cate tuburi de vopsea am nevoie? ca eu am parul cam lung, si pe langa vopsit, ca sa imi iasa nuanta dorita cred ca as avea nevoie si de un decapaj, ar intra totul in acest pret ?!

Nina

Cristina, cel mai bine este să suni la numarul la care se fac rezervari la respectivul coafor și să intrebi acolo. Nu cred ca intra totul in pret!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.