Trei minute

Atat dureaza in medie sa citesti un post (eventual si comentariile) de pe blog. Orice blog.

Chiar nu conteaza daca scrie un actor, un fotbalist, un scriitor sau o femeie cu toane. Sunt trei minute. Ele ne vor evoca peste ani starea, gandurile, frustrarile, bucuriile, sufletul, prietenii, viata. Regasesti intr-un blog in medie trei minute din viata celui care scrie, in fiecare zi. Indiferent ca scrie de Basescu, de fotbal, de politie, despre el si ai lui.

Nu scriu decat de doi ani, dar chiar si asa, daca recitesc ceva din urma, ma apuca nostalgia si ma gandesc la cum era viata mea atunci, ce s-a schimbat, cum au crescut copiii, ce-am facut intre timp, ce m-a preocupat… Sunt multe.

Ma gandesc cum ma voi regasi in toate astea peste vreo zece ani. Dar peste 20? Mi se pare o chestie foarte, foarte faina sa poti sa scrii si sa fii sigur ca poti reciti oricand. Asta a fost, este si va fi principalul motiv pentru care scriu aici. Intre timp s-au mai adaugat si altele, le stiti voi prea bine.  🙂

Pentru ca-i in jur de ziua in care am inceput sa scriu ma gandesc sa fac azi un tort pentru blog. Si nu, nu plang. 🙂

(Visited 63 times, 1 visits today)
Tanti Jeni

Sorooo! La mulți ani! Bune toanele astea ale tale, vezi? Iar de tort ce să zic… tocmai l-am închis pe Gheorghe-n pivniță că vroia să ți-l fure! Hai te pup! Mă duc că mi se arde sosu ăla…

AlexG

hah….s’a făcut un an (cu aproximatie) de când îţi suport toanele. Un an în care tot timpul mi’a făcut plăcere să îţi citesc post’urile.

Eu de obicei râd când citesc ce am scris cu luni în urmă, sunt cel puţin la fel de curios ca şi tine ce voi simţi când voi citi la 30, ce am scris la ai mei 16 şi acum 17 (uh, noi să fim sănătoşi)
Ah, nu sunt printre ăi mai tineri cititori ai tăi? Eu sunt fruntea, am un feeling :))

viatanomada

La multi ani ,Nina!Esti una dintre persoanele dragi mie care m-a impulsionat sa mai scriu si eu din cand in cand si-ti multumesc pentru asta. la cat mai multe postari nostime si la obiect asa cum stii tu sa compui.

nina

@Tanti Jeni- Bine i-ai facut lu’ Gheorghe, el nu merita decat o felie. 🙂

@Alex- esti printre cei mai tineri, inaintea ta sunt: Iulia si Sonia. 😀

@viatanomada- Wau, daca te-am impulsionat macar putin sunt foate, foarte multumita. Sarut-mana!

@dojo- Multumesc frumos, domnita!

@Darael- tu esti unul dintre pionierii acestui blog, asa-i?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.