După 12 ani de căsnicie am renunţat la verighete

Acest titlu a fost scris pentru a atrage atenţia publicaţiilor CanCan şi Libertatea că am potenţial în a scrie  titluri de primă pagină, care de fapt ascund o ştire ce nu interesează pe nimeni. 😀

Dar la noi nu-i chiar aşa. Nu există nici urmă de minciună în titlu, aseară (a se citi săptămâna trecută, atunci am scris asta, dar mi-a trebuit curaj să-i dau  publish) ne-am hotărât. Renunţăm.

Sorin simţea asta de mai mult timp, dar nu ştia cum să-mi spună să nu mă supăr, iar eu, când am aflat în cele din urmă, am răsuflat uşurată, pentru că începusem să mă simt oarecum încorsetată. De verighetă. Vedeţi dumneavoastră, în 12 ani omul se mai schimbă, şi chiar dacă nu-şi dă seama, cercul se strânge în jurul lui şi în cele din urmă, ori renunţă, ori pierderile vor fi mai mari.

Sigur că anii petrecuţi împreună contează. Sigur ca avem amintiri pe care nimeni nu ni le va lua, dar hotărarea e luată. Nu vă gândiţi că nu ne pare rău, că n-am încercat tot ce se putea, dar aşa a fost sa fie. Cu feţele  brăzdate de tristeţe, ne-am uitat unul în ochii celuilalt şi-am ştiut că ce facem e corect. Poate cândva, cine ştie, lucrurile vor sta altfel, dar azi aşa se prezintă ele.

Pur şi simplu ne strângeau. Atât de tare, încât avem şi acum semne la degete, după o săptămână de nepurtare. 😀 Desigur, vom încerca o lărgire, la un bijutier renumit, dar până atunci vor sta într-o cutie mică din lemn de santal, specială pentru ele. 😀

Da, mulţumim de întrebare, în rest ne merge excelent. 😉

Sursa foto

(Visited 841 times, 1 visits today)
dojo

He he, banuiam ca e cu “schepsis” 😀

Ma bucur ca este totul in ordine, oricum nu ma asteptam la altceva. Iar “cercurile”, odata largite, vor putea fi din nou folosite.

viatanomada

Soro,nu pot intelege nicicum,de ce se ocupa un deget cu o veriga ,cand poti purta frumusete de inel dupa placul inimii(asa spune o buna prietena de-a mea care-i pasionata de inelele cu pietre si nu poarta decat maxim 2 ,asa ca avea nevoie sa elibereze inelarul de verigheta,nu?!)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.