Gigel avea masină

Gigel (să-i spunem aşa pentru ca Dorel nu are carnet) merge zilnic cu maşina personală la serviciu. Maşina nu-i nici veche, nu-i nici nouă, nu-i nici BMW, nu-i nici Logan, nu-i nici neagră, nu-i nici albă…decentă.

Ieri Gigel a oprit ca de fiecare dată la gogoşerie să-şi ia micul dejun, gandindu-se că peste câteva zile, odată cu creşterea TVA-ului, îi va creşte şi gogoaşa. Pardon, preţul gogoşii. Având mintea ocupată cu astfel de gânduri, omul nostru n-a mai închis maşina, oricum, în afară de faţa casetofonului nu aveau ce să-i fure din ea, în scurtul timp în care avea să lipsească.

După ce gogoşile au fost tăvălite prin praful alb şi dulce şi apoi ambalate în punga ce avea să-i înnebunească cu mirosul emanat pe colegii de muncă ai lui Gigel, acesta se îndreapta fluierând a pagubă spre maşină.

Care maşină lipsea. E drept că omul o lăsase într-o zonă cu oprirea interzisă, dar nu stătuse decât 5 minute şi nu era prima dată când făcea asta. S-a uitat îngrozit în zare să-i vadă pe ridicătorii de maşini dar n-a fost chip să dea cu ochii de ei. A trecut cu bine peste preinfactul provocat de conştientizarea faptului că va plăti cca 1000 de lei ca să-şi recupereze maşina şi a dat  telefon unui coleg care păţise chestia asta acum ceva vreme şi ştia ce-i de făcut în situaţii din astea. A sunat la 112 şi a întrebat ce trebuie să facă în continuare. În tot acest timp gogoşile se răceau şi rămâneau nemâncate. 🙁

Numai că tragedia a intervenit în momentul în care poliţistul i-a comunicat că în zona în care se afla nu a fost niciun echipaj de ridicare autoturisme şi ca masina sa nu figureaza intre cele adunate de pe strazi.

Deci da, lui Gigel i-au furat masina. Scurt. Credeţi că i-o mai găseşte cineva, vreodată? Eu nu.

P.S. Gogoşile au fost totuşi excelente. 🙂

Sursa foto

(Visited 31 times, 1 visits today)
ioana

sau are ghinionul sa i-o fi luat-o un om serios care chiar are nevoie de masina, care a vopsi-o, i-a schimbat numerele si i-a varsat si mucurile de tigara din scrumiera.

Mihai

Poate un dusman secret si misterios ? doamne fereste, nu-mi inchipui ca Gigel are asa ceva, ziceam doar. Gigel a lasat cumva si cheile in contact ? (nu se specifica in text)

eMagie

Cand mi-a fost ridicata masina a 3-a oara mi-as fi dorit sa fie hotii cei care au luat-o. Oricum tot hotie e si asta cu ridicatul masinilor dar chipurile este legala.

nina

@eMagie- noi l-am intrebat pe Gigel daca ar prefera sa plateasca acum 1000 de lei dar sa-i dea cineva masina si a fost de acord, dar daca ar fi, cum spui tu, a treia oara, nu stiu ce-ar fi zis. Cred ca oricum este foarte, foarte suparat acum. 🙁

blogărilă

Comparatie intre bmw si logan? :)) Loganu’ asta e ca o romanca; dragutza, simpla, sincera si consuma putin. Pe cand bemveu e un fotomodel german, dorit si avut de toti cocalarii, mincinos, periculos si consuma mult. 😀 Poate acum Gigel isi cumpara un logan pe viata si isi mai inchiriaza din cand in cand un bmw, asa pt senzatie.

nina

@blogărilă- nu era, bre, comparatie. Am luat doar o marca de sus (eu mai sus de bmw nu pot sa gandesc) si una de jos, respectiv Logan. Gigel nu cred ca-si mai cumpara curand masina. 🙁

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.