Tico, salvarea şi mesajul

Sunt revoltată. Şoferii erau prietenii mei până azi. Pe unii îi salutam în trafic pentru micile concesii făcute şi mă simţeam de-a lor. Azi însă mi-au revenit toate nemulţumirile legate de trafic şi vreau să le vărs asupra unui singur specimen, căruia îi transmit următoarele:

“Măi dobitocule, conducător de Tico cu nr. B 36 HRL (e posibil ca ordinea literelor să fie alta 😀 ), dacă era mă copilul sau nevasta ta în ambulanţa pe care, cu ostentaţie, te-ai încăpăţânat să nu o laşi să treacă? Ce încercări de viaţă te-au făcut să te abrutizezi în halul ăsta? Ce era, mai canibalule, în capul tău în mometele alea?”

Gata, m-am mai liniştit. Sper doar că omului din ambulanţă nu i-au scăzut şansele la viaţă din pricina nenorocitului care, distantă de 1 km pe un drum larg şi puţin circulat, a dansat pur şi simplu cu băşina maşina pe şosea, în faţa unei ambulanţe cu toate semnalele pornite, special pentru a nu o lăsa să treacă.

Nu ştiu dacă înţelegeţi faza, dar tembelul ăsta, oricât încerca şoferul ambulanţei să-l depăşească, el se băga în faţa ei. Iniţial am crezut că din greşeală, s-a emoţionat omul că s-a trezit cu salvarea în spate şi a făcut o manevră greşită, când colo el nu. Cred că s-a distrat maxim cu nervii şoferului din ambulanţă. Doh, nu mai vreau să-mi amintesc.

Azi, aici pe toane, e momentul să le transmiteţi niste mesaje, celor care v-au enervat vreodată tare de tot, nu neapărat pe şosele. De prietenie. Mesaje zic. 😀

Sursa foto

(Visited 54 times, 1 visits today)
Nicu

Pe mine era sa ma calce unul cu o dubita pe trecerea de pietoni. Culmea e ca se uita in ochii mei si-mi sugera “hai frate lasa-ma pe mine sa trec”
Cu ocazia asta ii urez, desi as vrea sa-i dau ” multaaaaaa……sanatate” 😀

ioana

si mai scarbe decat soferii sunt proprietarii care inchiriaza apartamente. eu lor le doresc sa scada brusc preturile la chirii si sa le vina controale de la fisc.

viatanomada

“calduroase urari “(arza-i-ar focu’)tuturor celor care parcheaza ca niste adevarati “specialisti” pe cate 2 locuri odata ca-s mai dotati decat altii sau de ce ,doar ei stiu

nina

@viatanomada- daaaaaaaaaaaa, si eu ii stiu pe astia. Subscriu la ce-ai zis mai ales pentru cei din parcarea de la Unirii, unde-s fitele mai fitze. 😀

mcDaNmc

Cand eram in Buc. cele mai multe probleme le aveam cu dealerii de la guma Orbit si firmele de napolitane :)) Dom’ne, astia sunt mereu prea grabiti. Apar in dubite dintr-alea mici si fac slalom prin trafic de zici ca e urgenta nationala daca nu stiu care butic din cartier ramane fara guma sau napolitane.

mRcosmin

Mama, nu mai glumesc cu Nina ca-i rea. 😀
Eu, acum 2 saptamani veneam de la Brasov si eram in Sinaia la coada muscand din volan. Se mergea bara la bara din Predeal. Pe sensul nostru vine din spate o ambulanta cu girofarul pornit si in spatele ei…ghici ce? Un taximetriiiiist! Vroia si el sa mearga mai repede…ce sa-i faci. Buuun. Am ajuns la sensul giratoriu din Sinaia si gagiul cu taxiul era oprit de politie. Eu Batman:

-Asa-ti trebuie bagati-as …..cele cuvenite!
-Trageti putin pe dreapta, sa stam putin de vorba, spune politistul.
Eu am zis ca ma lipesc de-o amenda, dar nenea imi zice:
– Sa-mi dai va rog buletinul sa va trec ca martor pe procesul verbal al nenorocitului asta, ca nici eu nu-mi permit sa depasesc coloana aiurea. Ce, astia de la coada sunt mai fraieri si el e desteptul?
Cam asa gasesc si eu prin trafic… 🙂

nina

@mcDaNmc-n-ai dreptate. Guma orbit si napolitanele joe sunt de interes national. Daca nu le avem la timp, ne cad dintii si ne scade glicemia. 😀

mRcosmin- ooo da! In sfarsit aud un lucru bun legat de politisti. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.