Invitaţie la vals

Mai bine n-aş fi început-o. Uitasem ca exista oameni care-si bat joc de sentimente. Nu mi-a placut. Nu mi s-a părut căi vorba de o mare iubire, ci mai degrabă de un mare orgoliu. Nemăsurat, chiar. Urât. Iubire a fost doar din partea femeii, dar ce ştiu eu, sunt doar o femeie…

Nu înţeleg de ce cartea a avut aşa un mare succes la public. Nu merită. Nu-ţi aduce nimic bun. Sau poate, cine stie, poate îţi dă o lecţie. Poate îţi deschide ochii.

Eu am descoperit în ea un om urât, un om care n-a ştiut ce-i iubirea şi în tot ceea ce a făcut, chiar daca a dat impresia că face totul pentru cineva, el era întotdeauna cel pentru liniştea căruia se întamplau toate.

Drumeş a scris cărţi pe care eu le-aş citi cu plăcere poate şi de trei ori, dar asta nu. Asta te încarcă cu energie negativă. Faptul că istoria este reala îmi displace cu atât mai mult. Aş fi acceptat poate o închipuire, dar realitatea doare cu mult mai mult. Un laş, un personaj cu multă încredere în el atunci când nu e cazul şi foarte slab, chiar patetic, atunci când ar trebui să fie tare.

Nu sfătuiesc pe nimeni să citeasca cartea, dar dacă ai apucat s-o faci deja, n-ai cum s-o uiţi.

(Visited 89 times, 1 visits today)
Nicu

D-asta imi plac mie cartie care nu au legatura cu realitatea.Dupa ce ca si asa traim intr-o societate ca vai de ea, sa ” imi mai spuna o carte ” cat de naspa e viata…….nu merci. Mai bine roboti, dragoni si vrajitori 🙂

Tanti Jeni

Bre, mie-mi place coperta. E foaaarte rococo. Cartea nu am apucat să o citesc, dar dacă zici tu că încarcă cu energii d-alea violeți negative, nici pe borcanu cu murături nu e bună că le ofilește naibii…

nina

@Nicule- eu is fan carti autobiografice, dar sa stii ca niciodata nu m-am gandit sa privesc dragonii si robotii in felul descris de tine.
@Cristian- sa stii ca daca o citeam atunci n-as fi gandit asa, ca acum. M-am facut rea intre timp. 🙂
@Tanti Jeni- ooo, ce romantica esti matale. Rococo zici… Da bre, stofalceste muraturile. 😀

Whole Lotta Love

Eu am citit-o pe nerasuflate pe la 14 ani, pentru ca m-am indragostit de personajul feminin (ma incarca de aspiratii). El era, evident, un exemplu de ce inseamna sa fii prost (raportat la iubire) si sa-ti bati joc.
Mi-ai dat o idee de lectura. Thanks.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.