De dupa weekend

Al meu a fost plin cu de toate. Vineri am fost la curs de fotografie. Am aflat acolo o gramada de lucruri noi (noi pentru mine). Intr-o zi le voi sherui cu voi. 🙂

Sambata am umblat dupa cadouri de Craciun, luminite si decoratiuni. Asta mi se pare cea mai frumoasa perioada din an, dar asta v-am mai spus. 😀 Am avut si oameni dragi in vizita in weekendul asta, am vazut filme, am pictat, am citit, ne-am jucat, am facut poze (cum altfel). N-am avut timp de net.

Zilele a trecut foarte repede si dimineata m-am trezit ca e luni. 🙂

Zic, ah, n-am avut si eu timp de blog in weekend, da’  lasa ca recuperez luni dimineata, la cafea. Azi am venit cu mari ganduri la serviciu si nici n-am apucat bine sa iau o gura din cafea, ca s-a si intrerupt curentul. Şit, zic. Adio revista blogurilor.

Acum ca totul a revenit la normal, va las. Ma duc sa vad ce s-a intamplat pe net in ultimele 3 zile si revin.

Sa aveti o saptamana excelenta! 🙂

(Visited 45 times, 1 visits today)
nina

“Alex- da, imi poti face in ciuda, eu nu am vacanta. la mine se cheama concediu si uite chiar acum ma duc cu cererea la sefi. Dar oricum as da-o nu-i concediul meu cat vacanta voastra. 🙂

Nicu

bre am ajuns la concluzia ca dupa net nu trebuie sa plagi. El este ca apa calda,doar daca se sparge vreo “conducta”(mai ales d-ale puse de Crstian)il gasesti mereu acolo 😀 .

Nicu

bre am ajuns la concluzia ca dupa net nu trebuie sa plangi. El este ca apa calda, doar daca se sparge vreo “conducta” (mai ales d-ale puse de Cristian) exista posibilitatea sa nu-l mai gasesti acolo 😀 .
(sorry de commentul anterior, oboseala bat-o vina….. )

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.