Cât timp ai stat fără net anul ăsta?

E sfârşit de an, e vremea bilanţurilor.  Pentru că mi-e frică să caut lista pe care mi-am făcut-o anul trecut, cu planuri pentru 2009, o să încep cu o chestie uşoară.

Zilele trecute n-am prea avut acces la internet (voit ce-i drept),  aşa că m-am gândit la chestia asta: cât am stat eu cel mai mult fără internet anul acesta?

Patru zile. 😀

Răspunsul nici nu ştiu cum să-l iau. O fi de bine, o fi de rău? Asta se cheamă dependenţă? Nu ştiu ce să zic, o să întreb şi eu, ca ăla prostu’. Ai ceva de pierdut dacă nu te lipseşti de net nici măcar când pleci în concedii? Dacă da, ce? Timpul pe care ar trebui să-l petreci la soare? Pai ce, la soare tot stai degeaba, şi dacă tot nu citeşti sau nu faci conversaţie, ce e rău în a te da pe net, în timp ce burta şi faţa ta se prăjesc?

Sau să zicem că eşti la pescuit, pe malul apei. Are ceva dacă ai cu tine laptopul şi un internet mobil, care prinde viteza maxima la malul apei? Eu zic că nu. A, dacă eşti cu prietenii şi e  gălăgie, antren şi voie bună, poţi ignora internetul, dar chiar și așa, e bine să-l ai acolo de rezervă,  dacă începe ploaia şi eşti cu cortul,  nu vei căuta repede să afli cât ţine ploaia şi dacă e sau nu cazul să-ţi muţi tabăra. 😀

Părerea mea este,  că în viitor, timpul pe care îl vom petrece departe de lumea din computer, va fi din ce în ce mai scurt și nu ştiu, sincer, dacă asta e neapărat rău. Depinde de locul  şi importanţa pe care fiecare dintre noi o acordăm acestei lumi. E cazul să mă sperii? Voi cât ați stat cel mai mult fără net anul acesta?

(Visited 106 times, 1 visits today)
Ruxi

Anul asta am stat cel mai mult fara net…a fost o perioada de vreo 8 luni in care am renuntat la datul pe net. Nu stiu, nu ma mai atragea de niciun fel. Toate astea s-au petrecut mai exact dupa ce am nascut-o pe Eva. Tot timpul i-l acordam ei si netul nu imi mai trezea niciun interes.

Malve

Insumat pe tot anu, cred ca cam o luna si ceva am stat fara net. Perioada de vacanta si uneori in weekend cand am meditatii, astea sunt perioadele cand nu il folosesc, in rest, eu si calculatorul denedespartiti.

drawforjoy

Nu m-am gandit pana acum la asta. Am stat destul fara net anul asta, mai ales in concedii. Dar intr-adevar devenim din ce in ce mai dependenti. Cand am fost plecata la bunicii mei de exemplu, am stat fara net cateva zile. Dar cand m-am intors, am intrat pe net ca un om hamesit care nu a mai mancat de o saptamana.

ionescum

Eu in vacante cam 2 sap.tamani si-n expeditii unde nu era nici o sursa de unde sa incarc bateria,iar in w/end macar 1 zi din 2 pauza ;mereu imi cert copiii ca nu-si controleaza si inving dependentele,incerc sa le demonstrez ca se poate

nina

@Coana zoitzica- breeee 4 zile a fost cel mai lung concediu al meu, asta n-o zici. 😀

@Alex- bun asa. 😀

@ionescum- oho, doua saptamani, nu-i rau. 🙂

mRcosmin

Internet la PC, Wireless N (de mare viteza in toata casa, inclusiv in fata scarii),modem Vodafone pentru concedii, excursii, internet la serviciu, internet pe mobil ca na…in metrou te mai plictisesti si intri putin pe net. 😀 (de la Timpuri Noi la Grozavesti)

Alex

Eu am stat vreo 2 saptamani sigur, adica pur si simplu nu intrasem nigaieri pe net, cel putin 2 saptamani, acu mi’e greu sa imi amintesc. Oricum, cred ca m’am descurcat 😕 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.