Picioare fericite

noi

De cate ori ma duc sa-mi coafez picioarele, ma pune pedichiurista (era sa zic coafeza) la inmuiat intr-o cadita din aia cu tepi si apa calda care face bulburuci si iti da o stare de spa, chiar daca esti in cea mai ordinara frizerie din cartier.

Fara nicio legatura cu asta, am fost acum doua trei saptamani la Metro sa luam un aspirator cu spalare, pentru ca avem un covor crem si la copii le place ciocolata. 😀

Cum ma invarteam eu acolo printre rafturi, numai ce vad niste  cadite din alea minunate pentru picioare, care mai de care mai sofisticate. Moama mi-am zis. Daca as avea eu una din asta acasa, as fi aproape o regina. Mi-am aruncat ochii pe preturi si n-am putut sa-i mai iau de acolo. Stiti cat costa o prostie din asta? 50 de lei. Adica fix cat o amarata de bluza sau cat o pizza family, sau cat un bax de bere, sau cat  7 pachete de tigari. Preturile variau de la 49 la 80 de lei dar chiar nu aveam nevoie de aia de 80.

Stateam si ma gandeam: cum am putut sa traiesc atata timp fara asta?  😀

Daca imi luam aspirator, era de la sine inteles ca ne trebuie si ceva de relaxare dupa plimbatul cu el prin 150mp . Si ne-am luat.  🙂

De trei saptamani picioarele mele beneficiaza de masaj seara de seara, cu uleiuri aromate, cu bule, cu nebunii. Ce mai, o minune. Numa ca’ e cam bataie pe cadita asta.  Da’ sper sa le mai treaca entuziasmul asta de inceput si sa-mi ramana numai mie.

Mda, speranta moare utima.

(Visited 75 times, 1 visits today)
nina

@Nicu- Nuuuu, nici nu se compara. Pai tu pe criza asta vrei sa umplu cada? Nici vorba. In asta mica intra putina apa, te plimbi cu ea prin casa unde vrei (poti sa stai la televizor sau la computer 😀 ) in timp ce ea isi face treaba.
Noi nu avem cada din asta de care zici tu, dar am o prietena care are si se plange ca atunci cand o curata injura de mama focului.

Darael

Ce tehnica minunata sa stea ingerasii intr-un loc. Cumperi cate o cadita si gata. Stau cuminti 😀 !

Si spui ca sunt cadite la Metro ?
Oare in Real nu sunt ? Hm… ia sa verificam. M-ai facut sa poftesc la asa ceva.

nina

@Darael- pentru ca nu a avut timp intr-o seara, Sonia s-a trezit dimineta urmatore la 6.40 ca sa stea 20 de minute cu piciarele la masaj. 🙂

@Coana zoitzica- daca eram clientul ideal luam cada aia de care zicea Nicu. 😀 De fapt, tu vorbesti, care pe criza asta ti-ai luat casa?

Razvan

Bai prea lauzi nebunia asta. Ma batea gandul sa ma duc pana la METRO acum sa-i fac o surpriza consoartei dar nu am nici cea mai vaga idee cum arata…deci 🙂

stelian

eram tentat sa-ti spun ca 50 de lei dai 50 de lei face… daca spui ca au trecut deja 3 saptamani de cand ai cumparat-o indraznesc sa spun ca deja ti-ai scos banii :-))

nina

@stelian-si eu aveam impresia ca sunt mai scumpe chestiile astea, dar cea mai sofisticata de acolo era 87 de lei, so…
Cred ca sunt preturi de criza. 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.