Like a virgin


OPUS – LIFE IS LIFE

Dimineaţă la Europa Fm era petrecere cu muzica din anii 80-90.

Mi-am adus aminte de melodii, pe care le ascultam în draci la toate petrecerile noastre din vremea respectivă. Gen Hotel California sau Casablanca. Mi s-a părut o idee foarte mişto şi vă invit să ascultaţi melodia asta “house” din vremea când aveam fo 13-14 ani şi jucam sticluţa la petreceri, în pauzele pe care le luam de la dans. 😀

(Visited 90 times, 1 visits today)
nina

@Nicu- cu sticluţa era aşa: Stăteam toţi în cerc şi aveam o sticlă de jumate goală, pe care o învârteam în mijloc. Tot pe pupate era. Se pupa “gura sticlei” cu “fundul sticlei”, ca să zic asa, adica cei din dreptul ăstora. 🙂

Dili

pe fii-mea chiar iei a invtat-o dom’soara la gradi faza cu sticla! Da’ fara pupat, si io m-am prefacut ca nu stiu nimic.
Noi jucam altceva: cu ochii legati eram pupati pe obraz, si tb sa ghicim cine a facut-o. Daca ghiceam, ne pupa ala pe gura. Dar asta era pe la 8=9 ani.
Da’ ce mai dansam ca Jordan de la nkotb, ce mai boceam pe Meatloaf… “Life is life” aveau ai mei pe o caseta cand eram mica, o asociez cu plecarile la mare cu rapidul ala cu muzica la maxim… 🙂 si care facea doar 4 ore.

nina

@Kodeina- astia ca nicu au avut de mici simtul banului 😀

@Dili- aaa, ce misto cred ca era si asta cu ochii legati si da, rapidul ala facea 4 ore. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.