Lacul Bucuresti

traseulAseara am spalat masina. Mai ales pe dedesubt. 🙂

Da, ca majoritatea bucurestenilor am avut si eu treaba in oras fix cand a inceput ploaia. A facut intr-o ora un drum de douazeci de minute, iar pe la  Palatul Copiilor am traverat un lac de cel putin 40 cm. In timpul asta ascultam la radio cum oamenii se plangeau de canalizarile din Bucuresti. 🙂

Asta n-a fost nimic. Dupa o ora jumate cand am iesit iar in strada  am vazut Lacul Bucuresti. Un lac imens cat un oras, cu insule mici si dese.

Spark-ul meu s-a descurcat excelent. Probabil ca l-am invatat eu alta data sa inoate. Nu-mi mai amintesc. Erau masini ramase in mijlocul strazilor. Cel putin asa cred, ca erau strazi pe acolo pe unde circulam noi.

La un moment dat nu intelegeam de ce la mine e apa mai mica si la masina de langa mine e mult mai mare. Aaaa eu mergeam pe trotuar. Oare cand parasisem soseaua?

Va spun, a fost haos. Si ploaia nu mi s-a parut deloc extraodinara. Cred ca daca ploua asa o zi intreaga Lacul Bucuresti s-ar fi transformat in Marea Bucuresti, fara insule si fara valuri. 😀

(Visited 27 times, 1 visits today)
Nicu

Eu sunt resemnat deja.Nu cred ca se mai poate face ceva, tehnic vorbind. Doar nu se vor apuca sa rascoleasca tot subsolul pentru redimensionarea canalizarilor.Plus ca….daca un pod a fost proiectat gresit si la executie nu a reusit sa treaca pe deasupra firelor electrice, canalizarea cu siguranta va intersecta metroul 😛 😀

nina

@Nicu- Si ce bre daca interseceaza metroul? Crezi ca nu se poate si ceva mai grav decat atat?

@ioana- nu l-am avut, da’ am admirat apusul din barca, de fapt masina. 🙂

nume de cod 29

In partea mea de “lac”,adica in “sectorul care este”, toata seara si o buna parte din noapte, pompierii au functionat pe post de salvamari. Care va sa zica eu am fost privilegiata, am avut parte si de sirene ca-n Bronx nu alta… Se intelege de ce dorm cu capul pe birou… 🙁

Darael

Va dati seama ce superb ar fi sa nu se mai scurga niciodata apa de ploaie ? Asa s-ar indeplini si visul turistic a lui udrea: Bucurestiul, oras turistic. Bucurestiul, a doua Venetie.

O soleeee miooooo (cantec al luntrasilor din Bucuresti) 😀

SickA

Aseara ma intorceam cu loganul de la munca cand la un mometdat am vazut cum plutesc presurile.Azi le-am zis celor de la firma ca pe langa masini sa ne puna si hidrobiciclete in dotare.

ionescum

..iar m-a prins fara umbrela,din parcare pana in scara am ajuns cu toate hainutele spalate natural,am pus la uscat si telefonul si cheile de la masina,tot maica ,altfel nu mai miscam azi nimic din loc

totem

ufff si eu am murit de cald ieri … ce buna ar fi fost o baie in Bucuresti …

@Darael: daca vreoadata Bucurestiul va fi Venetia luntrasii vor fi taximetristii nostri asa ca vom auzi tot: O viataaaaa meaaaaaaa!

drawforjoy

Ar trebui sa se gaseasca niste aripioare speciale pentru masini, sau niste picioroange care sa inalte masina foarte mult de la nivelul solului in caz de ploaie. Pentru Bucuresti.

nina

@totem- asta cu “o viata meaaa” a fost mortala. 😀

@ioana- bunica le zicea simplu “maica, i-ami si niste bomboane de pus pe coliva”. 🙂

@drawforjoy- Tu crezi ca-i valabil doar pentru Bucuresti?!

netxplor

In loc sa te bucuri ca ai apa din belsug tu te plangi 😛 , altii fac pipi in padure sa nu fie nevoiti sa traga apa, sa faca economie(vezi Brazilia). Bine ca nu te-a lasat Sparkul la greu.

netxplor

@Nina Bine te-am(v-am) gasit! Acum lasa-ma sa fiu un pic “Pruteanu”(odihneasca-se in pace) si o vorba sa-ti mai spun, adica sa te trag de maneca cu o mica greseala de graba: “serara” sterge un r 😛 . Probabil te astepta Sparkul, sa te duca in noi calatorii de neuitat in mirificul Bucuresti.
@STAR Nu fi rau mai, doar e capitala Romaniei, tre sa ne mandrim cu bunele si mai putin cu relele :))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.