Criza, criza, da’ lumea face angajari

Am aflat ca se cauta agenti de vanzari iscusiti, care nu s-au speriat de criza sau chiar vad in asta o oportunitate.

Mai exact, compania Netpress Consulting face angajari in vederea promovarii serviciului www.banipepost.com.  Puteti considera asta un al doilea job pentru voi, intrucat veti  fi platiti in functie de rezultatele obtinute si nu de timpul petrecut “la servici”.

Oricine poate incheia unul sau mai multe contracte de promovare pentru firme sau companii din orice domeniu, poate sa-si rotunjeasca astfel veniturile. Descrierea postului – prezentarea si promovarea serviciilor in mod profesional – identificarea de clienti – contractare publicitate. Tot ce se cere este ca potentialul angajat sa  fie responsabil, perseverent, serios, indraznet si  sa aiba initiativa.

Cu alte cuvinte, oamenii au nevoie de persoane  dinamice, ambitioase, motivate pentru castiguri suplimentare.

Se ofera bonusuri si beneficii si comisioane din vanzari.  Cei interesati vor trimite un CV si datele de contact pe adresa office@banipepost.com.

De exemplu, tu stii pe cineva care are o firma de termopane sa zicem. Acu’ se apropie iarna si exista posibilitatea ca prietenului sa-i creasca un pic cifra de afaceri (care, fie vorba intre noi, anul asta nu a fost asa de mare cum se astepta el). Ca sa nu piarda si ultimul tren, adica sfarsitul asta de an, tu (agentul de vanzari) ii propui ceva care il va costa modic si de pe urma caruia s-ar putea sa-si dubleze cifra de afaceri, asa scurt,  in ultimele patru luni.

Treaba merge cam asa, el accepta sa plateasca o suma, bloggerii vor scrie despre termopanele lui, lumea va vorbi despre asta, in cautarile de “firma termopane” pe net, va aparea si firma lui de acum inainte iar Gigel, tanti Lucica si domnu doctor Ionescu cel putin, isi vor pune termopane de la el in toamna asta.

Acum vine partea interesanta. Tu, agentul de vanzari care ai facut ca toate rotitele astea sa porneasca, iti vei incasa partea ta. In plus, prietenul tau iti va fi recunoscator si le va spune probabil si altora cum a depasit el criza, fara sa investeasca averi in publicitate.  Bineinteles ca nu se va lauda la concurenta, insa asta e, nu le poti avea pe toate.

Hai ca se poate!

(Visited 43 times, 1 visits today)
adi

nu stiu cred ca ai scris link-ul gresit
se pare ca nu mai sunt probleme acum

astia de la bpp au foarte mult timp liber… n-o sa centralizeze nimeni blogurile. daca esti in voga te cauta clientii. nu e nevoie de intermediari…

adi

raman la parerea mea ca e o pierdere de timp
mai bine s-ar preocupa sa faca un blog despre astia care isi cauta case, un fel de desprefirme dar desprecase
si mai tarziu sa o dea in despretoate, pe categorii, etc
asta da trafic
😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.