13 august

Azi e ziua fratelui meu Laurentiu. Implineste 34 de ani. Ii doresc sa fie fericit, aici sau aiurea in lume ( Portugalia, Spania). Nu l-am vazut de un an. In ultimii 7 ani l-am vazut cam o data pe an. Cum sa te obisnuiesti cu asta? Imi este foarte dor de el. Am impartit aceeasi camera la bloc aproape 18 ani. Pana pe la 13 ani era mai mic decat mine la inaltime. Acum are 1,95m. Cand s-a inscris la judo am vrut sa merg si eu ( nu m-au primit ).  Cand a castigat prima cupa la un concurs judetean, am vrut sa mi-o dea mie. Nu mi-a dat-o. Cand mergeam in vacante (16 iunie – 14 septembrie)  la bunici eram cei mai fericiti (euforia disparea pe masura ce se apropia sfarsitul vacantei).  De sarbatori era obligat sa ma ia cu plugusorul. Pe trei  ianuarie mergeam sa cheltuim banii stransi. Mergeam la cinema foarte des. La un singur film n-am rezistat pana la final. Se numea ” Canarul si viscolul”  (hihihih uite ca pe asta nu l-am uitat). Ca orice frati am facut multe multe lucruri impreuna. Imi place sa cred ca va veni o vreme in care vom fi (geografic vorbind) mai aproape.

Acest post a fost scris si publicat anul trecut in data de 13 august.

Acum s-a mai schimbat cate ceva.  Laurentiu implineste anul acesta 35 de ani si  ne intalnim mult mai des. 😀

La multi ani Laur!

(Visited 31 times, 1 visits today)
sys

Sa-ti traiasca fratele, Nina!(cant:Multi ani traiasca…) Si eu am frate mai mare ca mine si is tare fericita cand ne vedem; am avut impreuna o copilarie de poveste, cu certuri, tras de codite-el- tras la turloaie-eu- mai tarziu cu ceaiuri dansante la care ma lua cu el, deh, ma pazea, cu muzica faina ascultata la primul nostru casetofon, etc; tare era frumos…nimic nu se compara cu un frate, nu crezi?

nina

@sys- ce intrebare… Normal ca e super sa ai un frate. 🙂 Mulumesc pentru cantare! 🙂

@Alter Eho Blog- Multumesc si sa-ti traiasca si tie fratele!

@Corydalis- O sa-i transmit. Mul’tam frumos! Mi se pare mie sau e prima data cand te vad pe aici? Bine ai venit!

@brontozaurel- hihihi, cei care poarta numele asta, vezi bine ca sunt speciali. 🙂 Multumesc de urare!

nina

@nekunoscut- N’seara si tie! Multumesc de urare!
Las-o bre pe Angelica, ca azi niste colegi de-ai mei vorbeau despre ea si spuneau ca-i urata rau, ca lor nu le place. Zic şit, acum cand imi zice si mie lumea ca seman cu ea, si-a gasit si asta sa se urateasca. 😀

@Nicu- Saru-mana boierule!

totem

La multi ani fratelui! Multa sanata si fericire! Si sa va vedeti cat mai des ca stiu si eu cat e de greu sa stai departe de frati sau surori.
Chiar semeni cu Angelina, lasa’i pe aia care zic ca s-a uratit, poti tu oricand sa ii iei locul si atunci vor zice: “wow, uite ca e iar frumoasa!” 😛
E bine ca nu semeni cu Jessica Alba ca atunci ma indragosteam direct!

nina

@darael- multam! Ai voie.

@Tzontzyca- multumesc copil frumos!

@necunoscut- hai sa-ti zic parerea mea. Imi place Angelica maxim, dar eu nu seman cu ea decat la sex. Serios! 😀

@totem- Multumesc pentru urari! Imi place da si mie Alba. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.