Din nou acasa in formula completa

 Revederea cu copii a fost asa cum ma si asteptam, emotionanta. elementeDupa trei zile de ploaie am ajuns pana la urma cu bine acasa.

Soferii romani nu se dezmint si conduc pe ploaie torentiala cu luminile stinse. Le faci semn si se enerveaza in loc sa se intrebe: “ce are mai nene asta din fata, de imi da flash-uri intruna? ” Am vazut nu unul ci peste 10 soferi care conduceau cu viteza  avand luminile stinse si nu, nu aveau dacii cu blocul de lumini ars.

Cand am zis Doamne ajuta ca am ajuns cu bine acasa, am aflat vestea.  Doi vecini tineri sot si sotie,  plecasera la munte impreuna cu sora si cumnatul. Barbatii in fata, femeile in spate. La Tico. Pe soseaua umeda masina cu viteza a derapat si s-a izbit frontal cu un tir care venea pe contrasens. Barbatii au murit amandoi pe loc. Sora vecinei e in coma la spital si ea (vecina) abia si-a revenit, insa are multiple fracturi si leziuni interne.

 Imi tremura mainile cand scriu. Mi-e asa ciuda pe faptul ca oamenii nu pretuiesc viata si se arunca inainte urmarind doar scopul, nemaifiind atenti la partea ( fie ea si infima)  pe care o ai de parcurs ca sa ajungi la el.   Trist!

(Visited 28 times, 1 visits today)
Nicu

Tot de la un drum venim si noi si tot pe ploaie si tot de idioti care circula cu farurile stinse. Ca treaba sa fie completa mai au si culoarea gri la masina ca sa ii confunzi cu asfaltul.

ionescum

Bine ai revenit cu fete cu tot si in stare buna de la drum.Imi pare rau de necazul prietenilor tai,incredibil cum ne dispar cunoscutii ;si mie mi-a sunat telefonul in timp ce citeam postul tau si am fost anuntata de decesul unui prieten.Dumnezeu sa-i aiva-n paza Lui!

nume de cod 29

Cioran spunea ca moartea nu este nimic, moartea cuiva este totul. Trist. Oameni iresponsabili circula nestingheriti si curma vieti nevinovate intr-o clipa. Dumnezeu sa aiba mila de sufletele lor…

nina

@ionescum- imi pare rau pentru prietenul tau! 🙁

@april- o saptamana trece repede si apoi dorul iti va trece imediat. 😀

@nume de cod 29- Cioran stia ce vorbeste. 😉

@Darael- Vacanta a inceput deja. Fetele asteapta sa scoata tati gazele din piscina si sunt pregatite de apa, mami isi bea cafeaua si citeste “Cum simte domnisoara Smilla zapada”. Da Doamne sa fie soare cat mai mult. Are ceva ca nu suntem in Bali?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.