Ce-am mai facut

Cum va spuneam, acum doua saptamani am inceput sa petrec o parte din timp intr-o figuri-2

redactie de site de cultura urbana feminina.  Am cunoscut fetele din redactie

si am  scris articole la care v-am facut partasi. Pe site-ul despre care vorbesc, articolele nu trebuie sa fie scrise la modul general.

Fiecaruia ii trebuie impregnata amprenta personala, trecut cumva prin

propria experienta. Am incercat, acum daca mi-a reusit sau nu, nici nu mai conteaza.

In afara de articolele despre care vorbeam, am scris pentru prima data in viata mea o recenzie de carte. E vorba de Magicianul lui Fowles. Stiu ca majoritatea l-ati citit, asa ca as vrea sa stiu cum ati fi scris voi recenzia, ce ati fi adaugat la cele scrise sau ce ati fi taiat din ce am scris.

Tot o experienta inedita, au fost si interviurile. Primul a  fost cu Raluxa o fata din blogosfera romaneasca publicat azi, pe care va invit sa-l cititi iar al doilea cu Dana Nalbaru. Cel cu Raluxa a aparut azi iar cel cu Dana probabil ca in maxim doua saptamani va fi si el publicat.

Mi-a facut mare placere sa scriu pentru HotCity si sper ca voi mai avea ocazia de acum incolo sa fac asta din cand in cand. Stiu ca am neglijat blogul in perioada asta insa nu si pe cititorii lui. Tot ce am scris am scris cu gandul al voi. 🙂

Multumesc mult pentru rabdare si sper sa mai fiti alaturi de mine si saptamana asta. Iar de lunea viitoare “I’ll be back in business!”

(Visited 22 times, 1 visits today)
Nicu

Mai dar te-ai apucat serios de treaba 😛 , foarte bine! Mi-ar placea sa ma dau mare peste ceva vreme ca m-am tras de sireturi la o bere cu “marea cronicareasa” 😀

Nicu

Ce-am spus era din ciclul “Sefu era sa aveti o scama” si glumeam evident. 😛
Normal ca o sa mai bem bere impreuna.Poate chiar miercuri, impreuna cu Beti care am observat ca e “back in business”

ioana

1. deci, ha, stiam eu ca tu erai in poza pusa la articolul ala … stii tu.
2. mie imi plac desenele tale foarte mult, ai o imaginatie simpla si pura (simpla in cel mai pozitiv sens cu putiinta), o imaginatie pe care o apreciez pentru ca nu o am, dar mie cel mai mult si cel mai mult imi place cum te semnezi. am zis.
3. am citit magicianul in anul 3 de facultate, tin minte pentru ca toti din camera se minunau cum de pot sa citesc o carte atat de groasa. imi amintesc doar ca a fost ca o partida buna de sex, dar fara orgasm. adica m-a vrajit, m-a incantat si pana la urma… ma rog, probabil l-am ratat din vina mea. dar ce ai spus despre constientizarea pierderii adevaratei iubiri… din cate imi amintesc amaratul asta nu prea stia ce vrea, o voia si pe-aia si soru-sa, a mai luat si nistea halea sifilitice del aunele din sat… de fata ailalta ba fugea de ea, ba o voia, ba se razgandea iar… macar daca facea dinadins, dar era derutat complet, asta e mai neplacut la un barbat. zic si io, nu stiu.
4. atat

artistu

Bravo mai fata draga! Activitatea intensa! Si iti urez sa devii “scriitosre permanenta la Hotcity”!
P.S. Vezi ca ai uitat un “r” de la numele Dane Nalbaru! 😉

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.