E haos

A inceput saptamana intr-un ritm care ma face sa-mi vajaie capul tare de tot.  Sa fie oare din cauza ca in weekend, am refuzat sa ma gandesc la ziua de luni? O Doamne!

Nu numai ca e haos, dar parca nimic nu se rezolva, totul este o continuare a problemelor existente sau o noua problema. Oare cat o sa tina treaba asta?

Cred ca e din cauza ca-mi trebuie concediu. Se presupune ca o sa vina si asta, insa mai e ceva pana atunci si daca nu rezolv ce-i de rezolvat, degeaba imi iau concediu. O sa-mi sune telefonul tot ca la serviciu, doar ca eu o sa fiu la iarba verde sau unde oi pune cortul anu’ asta. V-am spus ca vreau sa plec in concediu cu cortul anu’ asta? Va spun acum,  😀  dar o sa detaliez intr-o zi.

Of iar vin mail- uri.  Unde naiba e criza aia despre care vorbesc toti si din cauza careia ne-au scazut noua salariile?

(Visited 70 times, 1 visits today)
nume de cod 29

Prin maldarul de mail-uri ai si doua bancuri de la mine. 😀
Criza nu e, Nina. Criza o amplifica nen’tu vorbind mereu despre ea, ca despre lupul cel mare si rau care vine si ne darama cosmelia.

Nicu

Cand aud cuvantul CONCEDIU …am niste lampite care mi se aprind si niste dracusori care-mi joaca in cap si care tipa concediuuuuu , vrei concediuuuuuu

nina

@Cristina- nu-i fete ala de la Mihai, e unu de 6 persoane, cu living, chestii 😀
@Nicu- hahahahah, asa mi se plangea si o prietena mai devreme 🙂

Cristian Gheorghe

Concediul meu de anul trecut din Bulgaria: 8 zile cu telefonul pe plajă și laptopul în cameră, pe wireless. Toate problemele au apărut imediat după ce am plecat eu de la birou. Noroc că am prins și weekend-ul. În care am bolit de stomac.

nina

@Cristian- pai decat asa concediu mai bine la mama la tara, unde nu-i semnal deloc si unde nu te gasesc nici prietenii dapa-i dusmanii. 😀

artistu

Si eu vreau cu cortul Si dup ce am vazut porezentarile de promovare al campingului de la Sf Gheorghe din DElta facute de Victor Kapra si Arhi, cred ca o sa asytept sa faca 1-2 anisori bebelul care e pe cale sa vina in mica nostra familie si ma voi opri direct acolo, ca imi doresc de prea mult timp sa vad DELTA! 😉

nina

@artistu- nici eu n-am vazut Delta si m-as duce si maine (de fapt as pleca azi 🙂 ), insa vremea buna pentru Delta cred ca e asta de acum (ca si anotimp vorbesc). Mai la vara nu ne mananca tantarii?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.