Ora pamantului, energie regenerabila si fotbal

Stiti probabil cu totii ca diseara, cei care vor sa puna Romania pe harta responsabilitatii, vor stinge lumina intre 20.30 si 21.30.
S-au gasit multi care sa vocifereze, ca asta-i o prostie, ca ce mare economie facem noi daca se intampla asta o data pe an, etc. Mai bine o data pe an, decat deloc, nu-i asa? Si nu o faci numai pentru planeta si resursele ei, o faci in primul rand pentru tine, pentru factura ta de energie. Daca ti-ai face un obicei din a scoate din priza, atunci cand nu folosesti, aparatele electrocasnice macar, ai consuma cu 10% mai putina energie decat in prezent.

Mie asta cu “ora pamantului” mi se pare o initiativa excelenta, la care am sa iau parte cu multa placere. Ce ziceti? E meci de fotbal in timpul acestei ore? Joaca Romania? Credeti-ma scorul tot ala o sa fie, chiar daca ne uitam, chiar daca nu. Si da, ii inteleg si pe microbistii infocati, care n-ar renunta la meci pentru nimic in lume. Da’ nu-i asa ca, meciul e mai frumos daca e vazut cu mai multi prieteni? In felul asta, la prieteni acasa lumina va fi stinsa. 🙂
Si daca tot v-ati strans sa vedeti meciul la un singur televizor, la sfarsit nu va grabiti. Mai desfaceti o punga de floricele sau alune si schimbati programul pe Antena 3. Reporter special, va propune in seara asta, un reportaj de Stelian Muscalu, despre energiile regenerabile. Faceti un pic de liniste si urmariti-l.

Vezi acum promo.

Dupa emisiune, e liber la vorba. 🙂 Voi hotarati daca discutati despre meci, despre energii regenerabile sau despre cata bere mai aveti.
Succes Romania, pentru orice te-ai hotari sa lupti! 🙂

(Visited 47 times, 1 visits today)
Nicu

Pe cat de frumoasa e initiativa, pe atat de urata e ora! Adica in timpul meciului 🙁 .Evident de vina e FIFA la toata treaba asta.Ar fi putut lua in calcul.

nina

@nicu- ceri prea mult. Ne adaptam cum putem si daca scoti totul din priza in afara de televizor si mai chemi cativa prieteni la tine sa vedeti meciul si emisiunea lui Stelian, se cheama ca ai facut si tu ceva. 😀

Nicu

Nu cer deloc prea mult.Acum lasa-ma sa dau drumul frustrarilor de roman care a fost intrebat de fiecare data cand a avut tupeul sa ceara ceva ” da’ tu ce faci pt. tara..de-ti permiti sa ceri/spui asta?”
Nu vreau sa ma adaptez, vreau sa fiu comod, vreau sa am confort…pt ca la dracu’ impozite platesc oricum. Amin :)) …gata m-am eliberat

nina

@Nicu-deci eliberat ai fost la 20.02, la 20.30 ai stins lumina si stat doar cu televizorul aprins, asa-i?
@Adi- tu esti cel mai tare. Cred ca asta e si ideea, sa stingi sau sa scoti din priza aparatele atunci cand nu ai nevoie de ele.Daca tu azi poti, azi faci. Totul e sa vrei.
P.S. Emisiunea lui Stelian a fost foarte, foarte interesanta. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.