Erotica se vinde inca

Acest post il poti citi si aici.

Pe vremuri (adica dupa revolutie), stiam ca aparuse revista Erotica. A fost una din primele reviste de gen, de la la noi si auzisem de ea. Azi am aflat ca inca exista si se vinde. 🙂

M-am dus la un chios de ziare sa-mi iau ” Cel mai iubit dintre pamanteni” ( ala de se da ca ziarul, da 😀 ) si in fata noastra un domn nemultumit, discuta cu vanzatoarea. El vroia sa dea inapoi o revista cu CD.

Initial n-am bagat de seama ce revista, insa am ascultat de voie de nevoie conversatia: “Duduie, te rog frumos! Dumneata daca le vinzi, cred ca raspunzi de ele.” ” Nu raspund domnule, ca nu le fac eu. Eu nici macar nu le cumpar. Mie imi sunt aduse si eu le vad.” zice duduia. ” Dumneata ar trebui sa te uiti la ele inainte sa le vinzi. Nu sa vinzi asa lucruri care nu merg” zice omul ( sa fi avtut fo 65 ani) tot mai suparat. “Cum sa ma uit eu domnule la porcariile astea” ii raspunde vanzatoarea.

Hopa, porcarii, ce porcarii? 😀

Omul cumparase revista Erotica, care se vinde mai nou cu CD ( nu stiati?). Numai ca lui nu-i mergea CD-ul, sau la el nu mergea Cd-ul, nici nu stiu cum sa zic, ca mi-e rusine.

La rand (adica de jur imprejurul mosului) din ce in ce mai multa lume, numai fete. El continua conversatia cu vanzatoarea: “Duduie va rog mult sa-l primiti inapoi.” “Domnule, zice ea, va dati seama ca eu nu pot sa iau ziarele inapoi de la oameni, dupa ce acestia le citesc. Atunci ar face toti ca dumneata. Va rog sa sunati la numerele de telefon din revista si sa va adresati la ei, pentru ca mie nu mi-o mai primeste nimeni inapoi, asa jumulita” ” Duduie, ia dumneata CD-ul asta acasa si vezi daca merge. Daca mergea eu nu-l aduceam inapoi, ca eu vreau sa mearga. Eu nu gasesc numarul lor de telefon aici.”

Omul avea dreptate. Rasfoia revista si asta era plina de nr. de telefon de genul 8989… Apai daca se apuca el sa sune la rand la numerele alea…

Lumea din jur din ce in ce mai curioasa, insa vanzatoarea intre-a timp mi-a dat cartea si ziarul si am plecat. L-am lasat in continuare cu vanzatoarea, sa rezolve problema. Aproape mi se facuse mila de el. El isi rupsese de la gura, din pensie banuiesc, sa-si ia revista si astia de la Erotica i-au dat CD-ul gata stricat. 😀

Nici nu stiu ce sa zic, asta inseamna ca Erotica rulz?

(Visited 28 times, 1 visits today)
stelian muscalu

eu stiu ca exista prostitutia…asa se nume revista, de erotica nu am auzit. insa mosuletul asta probabil inca performa la varsta lui? desi cine stie ce pot face 10 degete si o limba dibace :-)))))))))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.