Vreau laptop

Simt din ce in ce mai tare, nevoia de a cara computerul dupa mine. Probabil ca e din cauza gentii mari pe care o port zilnic  aproape goala. 🙂

Dar eu ma hotarasc greu si pana mi se aproba bugetul ( adica strang banii) vreau sa ma documentez.

Nu imi trebuie cine stie ce scula, vreau doar sa stie wireless, sa proceseze rapid si sa nu fie ditamai magaoaia. Bineinteles ca dupa ce o sa-l iau o sa ma trezesc ca vreau mai multe, dar deocamdata ma gandesc sa dau maxim 7-8 sute de $.

S-o gasi asa ceva, sau vrabia malai viseaza?

(Visited 32 times, 1 visits today)
Darael

Se gaseste daca ai timp si chef sa cauti.
Dar ai sa iti pierzi si timpul liber pe care il mai ai; parerea mea.

Daca nu ai o nevoie absoluta, nu cumpara.
Ca sa vezi daca nevoia este absoluta, ia un carnetel si, cand simti nevoia sa folosesti noul laptop, scrie acolo la ce doreai sa folosesti lapul. Fa asta o saptamana. Ai sa vezi ca nu este ceva indispensabil, ca in 99% din czuri nu aveai nevoie de lap, ca este doar un moft de moment.

Apoi, ia cei 800$ si pune-i bine; sigur o sa ai nevoie de ei.

Nu uita, traim vremuri cand managementul cheluielilor devine poate mai important decat managementul veniturilor.

nina

@darael- o sa fac cum ai zis. Doar ca o sa schimb carnetelul cu o agenda mare si grea, cam ca laptopul pe care-l vreau, ca sa ma obisnuiesc si la capitolul greutate.
De luat pana la urma tot imi iau, una pentru ca oricum trebuie sa schimb calculatorul. Vrei sa inchida firmele si astia care fac laptopuri?

Flore

si eu am avut in minte sa imi iau laptop si mi-am luat ..pt inceput mi-am luat unul la mana a 2a ..pt ca nu am avut bani (am dat 1000 ron pe el) -dar atunci cand il iei e musai sa mergi cu un cunoscator.ZEu am fost cu geo care se pricepe .. bine la pc-uri i-a facut un test pe loc si a zis ca este ok.L-am lua …acum vreau unul nou:P sa il pot da pe asta surorii mele…dar vedem daca mi se aproba si mie un nou buget :))
Eu zic sa iti iei daca ti-l doresti !Si cu 800 $ gasesti unul bun

Flore

pai … se poate !;)
Eu am un motto preferat sau un citat :
“CAND ITI DORESTI CEVA CU ADEVARAT , TOT UNIVERSUL CONSPIRA.
PENTRU CA TU SA OBTII CEEA CE ITI DORESTI ! “

nina

@flore – citatul tau e bun si-n cazul meu, de mic copil puneam ochii pe ceva si pana nu straneam bani de ceva-ul ala nu ma lasam. Problema e ca acum n-am pus inca ochii pe nimic si deja strang bani ( sunt foarte mandra de asta 🙂 )

cristina

Fete a venit cineva din Italia acum de sarbatori la un prieten si ne-a aratat laptopul lui.Era cat o agenda si daduse 1000£.Cand am citit cred ca ti s-ar potrivi.Daca vrei informatii ma interesez si iti spun.

Nina

@Florin – pai e bun, dar nu vreau neaparat sa fie IBM, pentru ca imi depaseste bugetul cu cca 1000 lei. La mine trebuie sa fie si bun si ieftin 😀
@flore- gasesc, gasesc
@cristina – fete 1000 de lire sterline?????? pai am eu atatia bani de dat pe laptop???? Da ala era frumos nu-i asa?

Nina

@aurelian- daca sau sa ma gandesc, doar telefonul daca-l pun si am depasit laptopul 😀 , numai ca telefonul e de la firma. Bine ai venit!

aurelian

:)) ma gandesc la mine cand mi-am primit urmatoarele: laptop- capabil sa calculeze un punct de sprijin, telefon gsm, telefon satelit, trusa de scule, casca de protectie… a fost interesant :-p

Gigi Broccoli

Nina, poti sa vezi un HP 530 – costa in jur de 19 mil la noi si are sub 3kg. Singurul lui dezavantaj e ca vine cu doar 1GB DDRAM si, fiind pe Vista, s-ar putea sa nu mearga cat de repede vrei. Dar ii mai poti baga 1GB si ar trebui sa devina perfect. Nu depasesti aia $800 oricum 🙂

Gud lac.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.