Vama Veche se muta

Glumesc! Vama Veche, ramane pe loc, cu tot cu vile si sosele asfaltate, localuri cu manele, pitzipoance si cocalari. Da, cica vor  sa porneasca de la zero, o statiune de genul vechii Vami.

Asa, o construiesc ei de la zero ( cand vor gasi o plaja virgina, undeva pe litoral nostru) si o fac frumos. Ne lasa sa ne punem corturile pe plaja, ne fac terase cu acoperisuri de stuf, ne aduc concerte la care se canta muzica, muzica e cantata live, telefoanele mobile n-or sa aiba semnal si nici  internet n-o  sa se gaseasca in zilele noastre de vacanta. Asta o sa fie in primul an dupa inaugurare, cel mult. O sa i se faca publicitate si baietii de baieti si fetele de fete vor veni. Se vor caza la Neptun ( ca e conditii 😀 )  si vor pleca cu 4×4, catre noua veche statiune a litoralului romanesc. Se vor uita crucis la astia cu parul lung si slapi jegosi, isi vor pune sezlongurile roz langa apa si vor asculta, in cel mai bun caz, Beyonce  in MP3. Vor aparea si tarabele, la care se vor vinde “breloace cu led”  😀 si alte chestii de “ultima generatie”.

Asta cu relocarea vechii statiuni, cred ca e facuta, sa dea liber total la constructii in Vama, ca vezi doamne, facem alta.

(Visited 40 times, 1 visits today)
artistu

Asta nu tre’ sa ne-o faca madam Udrea. O sa ne-o facem singuri si o vom tine secreta de ochii lumii si speram sa nu vina vreo formatie care sa isi ia numele de la acel loc.

nina

@sayadinna- daca te referi la articol, nu-i vis, sunt aberatiile Elenei Udrea care in cel mai fericit caz se vor regasi intr-un proiect de lege, daca te referi la ce a zis @artistu, atunci da, e un vis care s-ar putea sa ni se implineasca intr-o zi 🙂

sayadinna

pai ma refeream la binenteles aberatiile elenei udrea..cat despre ce a zis artisul,suna bine insa,hai sa nu fim rai vama veche e o formatie buna..sa zicem mersi ca numele vama veche nu e asociat cu o trupa de manele sau ceva de genul bamby candy trendy blondy:))

anarchix

Nu e tocmai exclus. Plaja Corbu ar fi perfecta pentru o replica a Vamei Vechi.

Din nefericire, experienta arata ca mai devreme sau mai tarziu, tot se va umple de cocalari si numere de … nu spun de care ca sariti pe mine mai ales daca sunteti bucuresteni. 👿

Darael

Doamna de la ministerul curismului ar trebui sa taca din gura.
Si asa e greu de suportat faptul ca o platim din bani publici, nu cred ca trebuie sa-i suportam si aberatiile.

coana zoitzica

nina, vama nu era un loc ci o stare de spirit, asa ca poate sa se dea cu curu de pamanat tanti udrea ca nu o reface. a avut grija ministrul agaton sa o distruga, pe vremea cand facea dracula parc la sighisoara (un alt loc distrus), iar cei de la pro fm au pus bomboana pe coliva cand au adus liberty parade in vama si, implicit, pitzipoancele si cocalarii (am fost acolo din pacate cand s-a intamplat).
http://locapersiempre.blogspot.com/2008/12/mi-e-dor-de-vama.html

Hasi

frate…vama veche are pamant sfant si oameni care vin de foarte multi ani …au mai incercat o data sa darme vama acum 4 5 ani si nu au reusit, chiar daca au daramat toate barurile de pe plaja…de sa ii lasam pe bulangii sa ne-o ia acum????

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.